Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android kitkat

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaczełą użalć się nad wsoim wyglądem(no ale ile można??)

Najprawdopodobniej chce zwrócić na siebie uwagę, jeżeli zauważysz, że ma tendencje do dramatycznego zachowania i poza tym wszystko z nią okej to lepiej ją ignoruj, zmiana tematu to dobra strategia.

a potem gdy gadaliśmy o snach to pwoiedziała ze zyczy mi aby przysnila mi sie ładna blondynka a ja odpowiedziałem ze fajnie by było i tez się fochneła

Najwidoczniej był to sarkazm, może się w Tobie zauroczyła i myślała, że Ty też i się zezłościła? Nie unikaj konfrontacji, staraj się zadawać pytania kwestionujące motywy jej treści lub zachowań, zadawaj pytania dlaczego robi rzeczy(te rzeczy, które Cię denerwują). Jeśli będzie dla Ciebie toksyczna to możesz zerwać kontakt bo nie ma powodu dlaczego miałbyś być tak traktowany.

Nie wiem jak dokładnie napisałeś ale ja bym znalazł lepszą alternatywę(według mnie): ,,Nie chcę być chamski ale Twoje zachowanie wywołuje u mnie negatywne odczucia więc jeśli chcesz w ogóle ze mną rozmawiać to zmień je".

­

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia dobrze zrobiłeś. Dziewczyn ogarnąć się nie da, to jest istny dramat. To co napisałeś to typowe zachowanie ich, gadają że są brzydkie itp byle komplementy dostawać. Lepiej znajdź sobie "normalna" koleżankę do rozmów - wiem, wiem trudno jest.

IDcncno.png

Opublikowano

o rany -.-'

powiedz jej żeby w trybie natychmiastowym poszła do psychologa

Opublikowano

Myślę, że forum o grach to nie miejsce na pogaduszki o fochach dziewczyny. Pierwsze co, to powinieneś do niej napisać wprost, że nie podobają Ci się jej foszki. Ja bym walił prosto z mostu. Miałem podobną sytuację, koleżanka wielce strzelała fochy, to ja jej napisałem, co o tym sądzę i nie pisałem do niej, dopóki ona się nie odezwała. Skoro ma takie wahania nastroju i pisze o tym, że jest brzydka, widocznie chce, abyś napisał coś dobrego o jej wyglądzie, ponieważ jej się podobasz. Spytaj wprost, o co jej chodzi, wytłumacz, że to denerwujące i nie tolerujesz takiego zachowania.. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś, ale czuła że ma nad Tobą władzę za to przepraszanie. Prawdopodobnie jej sie podobasz dlatego tak foszkuje.

Opublikowano

Chłopie, ciesz się że to TYLKO koleżanka! Olej ją to się może dziewczyna ogarnie.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Pff... Forum od gier to nie miejsce na takie sprawy. Dziwię się, że tak mało tu trolli jeszcze.

Dobrze jej powiedziałeś. Niech się ogarnie. Jak dalej taka będzie to zerwij kontakt - na cholerę się zadawać z jakąś histeryczką.

Chyba że masz dobre serce to wylecz ją z tej histerii na temat jej wyglądu.

Ogółem mam nadzieję, że nie sądzisz, że coś z tego będzie. Związki tego typu na odległość to bezsens. Ty jej nawet nie znasz. Tylko to co ci napisze. A poza tym, 80km? Zbankrutujesz na biletach.

19.jpg

Opublikowano

zaczełą użalć się nad wsoim wyglądem(no ale ile można??)

Najprawdopodobniej chce zwrócić na siebie uwagę, jeżeli zauważysz, że ma tendencje do dramatycznego zachowania i poza tym wszystko z nią okej to lepiej ją ignoruj, zmiana tematu to dobra strategia.

a potem gdy gadaliśmy o snach to pwoiedziała ze zyczy mi aby przysnila mi sie ładna blondynka a ja odpowiedziałem ze fajnie by było i tez się fochneła

Najwidoczniej był to sarkazm, może się w Tobie zauroczyła i myślała, że Ty też i się zezłościła? Nie unikaj konfrontacji, staraj się zadawać pytania kwestionujące motywy jej treści lub zachowań, zadawaj pytania dlaczego robi rzeczy(te rzeczy, które Cię denerwują). Jeśli będzie dla Ciebie toksyczna to możesz zerwać kontakt bo nie ma powodu dlaczego miałbyś być tak traktowany.

Nie wiem jak dokładnie napisałeś ale ja bym znalazł lepszą alternatywę(według mnie): ,,Nie chcę być chamski ale Twoje zachowanie wywołuje u mnie negatywne odczucia więc jeśli chcesz w ogóle ze mną rozmawiać to zmień je".

­

Właśnie dość często się nad sobą użala jeżeli rozmowa schodzi na temat wyglądu i wtedy zmieniam temat.

Napisałem tak jak powiedziałem tzn "Mam dość,Przejdą ci te humorki to pogadamy Cześć."

Jak wynika z tego co napisałeś, to jej się podobasz. Branie masz, bajeruj ją.

Tylko szkoda,że mieszka 80km ode mnie więc narazie nie chce aby było coś więcej niz przyjazń zresztą znamy sie 3 miechy

Myślę, że forum o grach to nie miejsce na pogaduszki o fochach dziewczyny. Pierwsze co, to powinieneś do niej napisać wprost, że nie podobają Ci się jej foszki. Ja bym walił prosto z mostu. Miałem podobną sytuację, koleżanka wielce strzelała fochy, to ja jej napisałem, co o tym sądzę i nie pisałem do niej, dopóki ona się nie odezwała. Skoro ma takie wahania nastroju i pisze o tym, że jest brzydka, widocznie chce, abyś napisał coś dobrego o jej wyglądzie, ponieważ jej się podobasz. Spytaj wprost, o co jej chodzi, wytłumacz, że to denerwujące i nie tolerujesz takiego zachowania.. 

Może i tak ale długo jestem na tym forum i wiem,że są tu ogarnięci ludzie którzy potrafią doradzić :) to jej tak napisałem ze mam tego dość,pytałem jej się to ona na to "nic"

U mojej przyjaciółki też fochy, ale to przeważnie 10 minut trwa. No, ale jak się lubicie to fochy będą na porządku dziennym ;p.

Opublikowano

Jedyna prosta zasada : kobietom musisz mówić to co one chcą usłyszeć

Dziekuje dobranoc

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Witam 

Pisze sobie od jakiegoś czasu z koleżanką i czasami ma fochy o byle co,ostatnio np za to ,że zmieniłem trmat gdy zaczełą użalć się nad wsoim wyglądem(no ale ile można??) a potem gdy gadaliśmy o snach to pwoiedziała ze zyczy mi aby przysnila mi sie ładna blondynka a ja odpowiedziałem ze fajnie by było i tez się fochneła więc potem jej napisałem,że mam dośc i jak jej te humorki przejdą to pogadamy.

Dobrze napisałem czy troche za ostro? bo się juz dzień nie odzywa

Z drugiej strony troche chyba moja wina  bo gdy się fochała wczesniej to ją przepraszałem za każdym razem.

Ile można... ile ty masz lat? 15? ty nie znasz w takim razie kobiet jeżeli nie wiesz że lubią być non stop dowartościowywane, a z tym snem to ty zjebałeś bo jej chodziło o to żebyś napisał, że wolisz żeby ona ci się przyśniła, rusz banią

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Witam 

Pisze sobie od jakiegoś czasu z koleżanką i czasami ma fochy o byle co,ostatnio np za to ,że zmieniłem trmat gdy zaczełą użalć się nad wsoim wyglądem(no ale ile można??) a potem gdy gadaliśmy o snach to pwoiedziała ze zyczy mi aby przysnila mi sie ładna blondynka a ja odpowiedziałem ze fajnie by było i tez się fochneła więc potem jej napisałem,że mam dośc i jak jej te humorki przejdą to pogadamy.

Z drugiej strony troche chyba moja wina  bo gdy się fochała wczesniej to ją przepraszałem za każdym razem.

Ile można... ile ty masz lat? 15? ty nie znasz w takim razie kobiet jeżeli nie wiesz że lubią być non stop dowartościowywane, a z tym snem to ty zjebałeś bo jej chodziło o to żebyś napisał, że wolisz żeby ona ci się przyśniła, rusz banią

Dokładnie

Opublikowano

Nonono kobiety są miłe ale jak je potraktujesz tak jak ty to masz życie zniszczone ale także jej serce złamałes :yay:

Opublikowano

Ale dla mnie to jest koleżanka i nie chce,żeby było z tego coś wiecej przynajmniej narazie

bo powiedziałem,ze mam dośc jej humorków...bez przesady

Czekać aż się odezwie czy napisać do niej ale jak napisze to może tak być,ze będzie myslała,że ma nade mną  w pewnym sensie władze.

Skoro tylko koleżanka to tym bardziej do niej nie pisz pierwszy. Po co chcesz pisać? Nauczysz ją tylko że będziesz dobrym przyjacielem co znosi jej chore humorki, fochy i może jeszcze kwiatki oraz misie pluszowe kupuj. Koleżanek możesz sobie znaleźć masę. Co innego jakby była przyjaciółką ale z takim zachowaniem to o przyjaźni mowy nie ma nawet, chyba że mówimy o tej toksycznej mocno. Odpuść chłopie, na dobre ci to wyjdzie. 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Witam 

Ale dla mnie to jest koleżanka i nie chce,żeby było z tego coś wiecej przynajmniej narazie

Nonono kobiety są miłe ale jak je potraktujesz tak jak ty to masz życie zniszczone ale także jej serce złamałes :yay:

bo powiedziałem,ze mam dośc jej humorków...bez przesady

Czekać aż się odezwie czy napisać do niej ale jak napisze to może tak być,ze będzie myslała,że ma nade mną  w pewnym sensie władze.

albo wpierdalasz sie od razu w friendzone i potem płaczesz że w nim siedzisz i nie wiesz jak z niego wyjść, albo od razu chcesz mieć dziewczyne, ale w twoim przypadku widze że prędzej ona zerwie z tb znajomość

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Jeśli to koleżanka a ty myślisz o niej jako o przyszłej dziewczynie to pomyśl jak by się zachowywała jako taka dziewczyna... 

Albo jej to wytłumacz albo wgl nie zaczynaj znajomości bardziej... hmm... bliższej ;)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...