Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 57lvl woja body eq: smocza +9, ebo+9, buty z +1500hp, naszyjnik +1000hp, żelazny +9, okrągła +7,srebną branza +9, fms +9 z 26sr. Razem mam 10.6k HP i 392 defa plus mam zawsze buffa z pomoc smoka na m2 i blogo na m1 i czy z takim eq dam rade w v2 czy się opłaca wchodzić czy lepiej wbić jeszcze parę lvl'i

Opublikowano

Pytasz sie czy oplaca sie wchodzic a potem czy wbic pare lvli.

No to tak uporzadkujmy

wejsc się opłaca wiadomo eq przyzwoite wiec dasz rade expic dobij tam 61 zalatw sobie boga 7+ tarcze 61+9 i leć dobić 65 pozniej pojdzie gladko ;]

Back to BF3...

Opublikowano

Raczej nie dasz rady może po 1 grupce ;/

Nie da rady? Dziwne... Bo ja daggerem 55lvl z dużo słabszym eq dawałem radę na szponach to on bodym miał by nie dać?

Opublikowano

Tak owszem dasz radę ale będziesz musiał zaopatrzyć się w dużo ilość potek ...

Eq masz bardzo dobre ale to nie wystarczy max będziesz mógł brać 3 lub 5 grupek ale exp będzie bardzo ładny :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

nie masz co zwlekac bo jak nie v2 to gdzie bedziesz exspil v1 ? jak masz mozliwosc zakupu pierscienia exspa conajmiej na tydzien to spokojnie wbijesz 65+ w kilka dni nie graja duzo dzienie

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

•  
  • Potki będę miał bo zrobiłem gildie i drugiej postaci 40 lvl
  • Teraz mam tydzień wolnego wiec lecę szybko expic
  • I gdzie bym expił? dzisiaj jak byl ten exp +50% pełno 65-75lvl'ow expiło na szponach

Dzięki można zamknąć wszyscy macie +

@Edit

Co mam najlepiej bić szpony czy te na początku v2

Opublikowano

za grupke pająków, węży z początku idzie 0.36 czyli dużo z tym eq dasz z 2/3 grupki z buta z boja z 3/4 :P czyli dajmy że dasz 3 to 0.98% expa ;]

polecam ci bić węże i skorpiony bo pająki szybciej trują, mają więcej przyszywki i są mocniejsze. Buffa exp żeby miał odbicie na M potem rób skile buffowi przynajmniej odbicie (jest tanie) jeśli na inne nie będzie cie stać.

Jak wbijesz już 61 kupuj budde+9 nie lwią bo częściej będziesz walczył z ninjami niż z surami bo z surami (dobrymi BM) z góry mamy wpierdol ;d

a na sokola chyba cie nie będzie stać?:P

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

Zamiast pchać sięzdupą do v2, posiedź w dt i pozbieraj trochę bogdanów i kasy. :P

Ja nabiłam w dt 61 lvl i wtedy polazłam do v2 z eq średnio +7/8, parter > 1 piętro > 2 piętro boss i ku i znowu na parter. Dobry zarobek oczywiście pomijam wyprawy na gapę w których zrobiłam 3 party +9, 2 stalki +7 itd itd.

Opublikowano

moje zdanie jezeli zbierasz cały spot pająków w v1, to w v2 dasz rade,

czytaj ku na bufie z dobrymi pomocami ładnie ogarnia się temat w v2

nie bij w pierwszych komnatach jedz dalej

troche długo wraca sie po dedzie ale dalej mniej neo,banów i żalu gra :)

diablo3x.png

Opublikowano

Witam mam 57lvl woja body eq: smocza +9, ebo+9, buty z +1500hp, naszyjnik +1000hp, żelazny +9, okrągła +7,srebną branza +9, fms +9 z 26sr. Razem mam 10.6k HP i 392 defa plus mam zawsze buffa z pomoc smoka na m2 i blogo na m1 i czy z takim eq dam rade w v2 czy się opłaca wchodzić czy lepiej wbić jeszcze parę lvl'i

Dasz rade, tylko wbij bufowi trochę lepsze skile i śmigasz po  3 grupki

Opublikowano

Do 65/70lv powinieneś spokojnie sobie na szponach posiedzieć. Na 61levelu załatw tylko sobie najlepiej Lwią, Budde lub Sokoła +9, i będzie dobrze. Zakup sobie również pierścień expa z Itemshopu, jeśli jeszcze nie posiadasz ;)

'powietrze elektryczne, pełne emocji w twoim pokoju

kiedy słuchasz efektów tej nocy

słyszę kroki, ktoś wyrósł jak z podziemi, słyszę

dobry wieczór, dokumenty, ręce wyjmij z kieszeni.'

nawet Azprime nie umywa się zajebistości mistrza Eldoki. pozdro.

Opublikowano

Jak mam go wykonać jak nie mam 60 lvl

Pamiątki na 60 dobry jesteś .Najwyrazniej allegro pracowal zrób pamiatki i v1 a nie v2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...