Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taboo Tattoo - Dyskusja

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8jV7HO.jpg

Taboo Tattoo

Sezon: Lato 2016

Studio: J.C.Staff

Ograniczenia wiekowe: 17+

Tematyka/Gatunki: Akcja, Komedia, Super Moce, Tajemnice, Nadprzyrodzone

Odcinki:

Noo, nie powiem, aktualnie mój faworyt jak na ten sezon.. Pierwszym zaskoczeniem w tym anime było pokazanie MC, z początku myślałem, że to laska.. Jakby nie było fabuła może być dość fajna. Nie ma co owijać w bawełnę, opis z MAL:

Seigi, a martial arts trained middle schooler, often feels driven to protect the weaker people around him. One day, he defends a homeless man against some punks, and the man gives him a strange tattoo on his palm in return. The tattoo is a secret weapon produced in the arms race between America and the Serinistan Kingdom.

Seigi finds himself in over his head when a powerful girl, using the same secret weapon, violently pursues him in order to retrieve it. His skill at martial arts may not be enough to keep him alive, but will he be able to learn how to trigger the power of his tattoo in time?

Ps. motyw z królikiem rozwalił <333333333

(duże zdjęcie)

fUG9VK.jpg[

Opublikowano

@indywidualistaA raczej tego nie wiesz, ale dla mnie najlepsze anime to właśnie w tych gatunkach, sp, supernatural, action... A aktualnie w tym sezonie co mamy? Shokugeki no Souma? Orange? xD

Nie ma ecchi i haremu, to można oglądać.. :v

Opublikowano

Samo anime może być dobre, lecz ta Easy będzie mnie wkurwiała chyba. Taka to postać mieszana, niby tsundere ale też nie. Nie wiem do końca co mam o niej myśleć. Chociaż główny bohater nie jest typową ciotą jak to w większości takich animców bywało.

IDcncno.png

Opublikowano

Przyznam, że na początku tytuł skojarzył mi się z jakimś hentaicem(choć nie wiem czemu). Wygląda ciekawie, ale jak charlie zauważył - chyba ta laska będzie mnie srogo wkurwiać. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Warto to oglądać? Widziałem pierwszy odcinek jak wyszedł i średnio mnie chwyciło. 

Nie, lipa po całości... Chyba będzie dropped z oceną 3/10 za kreskę i opening.. A tak reszta c*****a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...