Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Speak Problem Grupa Nieznana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym że na ts-ie gdy próbuje edytować jakąś grupę to po zaakceptowaniu edycji nic się nie zmienia i wyskakuje że grupa jest nieznana. Proszę o pilną pomoc dodaje ss-a z ts-a z góry dzięki.

post-1528193-0-83785200-1467752052_thumb.png

10vHKX9.gif

Opublikowano

Właśnie każdą nową grupę jaką bym stworzył czy to administracyjna czy guest to po zatwierdzeniu wyskakuje że nieznana ;/ 

10vHKX9.gif

Opublikowano

Ja tak samo mam, lecz jak zmienie z "Nieznana" na coś innego i zapisze to działa.

#Edit

Tak samo spróbuj

eMVhZaR.gif
Opublikowano

No niestety w moim przypadku tak nie działa ;/ 

Gdy próbuje edytować to się dzieje tak jak na zdjęciu 

post-1528193-0-15979500-1467811537_thumb.png

10vHKX9.gif

Opublikowano

A spróbuj stworzyć ją przez program YATQA i daj znać jaki rezultat.

Opublikowano

Dobra nw czy dziś to zrobię bo muszę poczekać na kolegę aż poda mi login i hasło do ts-a żeby wejść przez YATQA

10vHKX9.gif

Opublikowano

A ja ci polecam ustawić sobie zaawansowany system permisji bo jeżeli chcesz robić publicznego teamspeaka to daleko nie zajedziesz na podstawowych

Opublikowano

Jak chcesz to podaj mi na priv IP to sprawdzę.

A wogóle to przejdz na zaawansowany system permisji, bo na tym czymś to możesz se ewentualnie ustawić ikonkę normalnie, a pozatym to ten system jest po prostu tandetny. Tam połowy rzeczy nie ustawisz tak jak chcesz i się łatwiej zgubić/wkurzyć :D :D

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Na głównym chacie wyskakują Ci na czerwono błędy. Podaj co tam jest napisane.

Opublikowano

Poproś o Admin Server Querego, ponieważ ranga mogła zostać stworzona z macierzystej rangi, którą jest jedna z rang query. Po otrzymaniu rangi ASQ, uruchom sobie rozszerzone permisje i wtedy na podstawie drugiej macierzystej rangi, którą będzie "Normal" utwórz pozostałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...