Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probleeem

r4z0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec.. problem polega na tym, ze przegrzewa mi sie karta sieciowa(gram na laptopie). gdy gram w wr co jakis czas strasznie mi laguje ( z k1 strzelam jak z colta) wie ktos moze jak uporac sie z tym problemem ? bardzo bym prosil o jakies sensowne wypowiedzi i rady

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

Hmm zmniejsz grafę na low podczas grania..

Powyłączaj zbędne programy na kompie jak grasz w wr.. gg, skype itp itd wszystko co obciąża kompa..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

mam wylaczone all programy..zmienilem ta grafike na low i jest troche(niewiele) lepiej, ale zawsze cos..moze ktos jeszcze cos doradzi ? bardzo bym o to prosil

18706.png

5497.jpg

Opublikowano

Jak Ci się rpzegrzewa to podnieś go np. tak zeby nie dotykał blatu całą objętością.. tzn podłóż coś małego pod rogi i już tak aby był nad blatem ale nie był cały zasłonięty od dołu..

Albo kup za 50 zł takie maty są pod laptopa z wiatraczkami też nie będize się przegrzewać..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jak Ci się rpzegrzewa to podnieś go np. tak zeby nie dotykał blatu całą objętością.. tzn podłóż coś małego pod rogi i już tak aby był nad blatem ale nie był cały zasłonięty od dołu..

Albo kup za 50 zł takie maty są pod laptopa z wiatraczkami też nie będize się przegrzewać..

wlasnie o to chodzi, ze mam taka mate, ale ona praktycznie nic nie pomaga ;x zdejme laptopa z tej maty i dam edita jaki jest efekt

@edit postawilem lapotopa na korkach od butelek i narazie smiga ;) tylko nie wiem jak dlugoo.. dziekuje RMCF :)

18706.png

5497.jpg