Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|VulcanMu|High|Exp 1000 Drop 40|START 08.07.2016 20:00|

Razmortalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyyy czemu nie moge zrobic postaci ? robie powiedzmy dk wpisuje nick po naciskam enter po chwili odblokowuja mi sie wszystkie postacie rf/mg/dl i moge je kliknac i wgl ale stworzyc za chiny :/ No more character can be created..................... LOOOOL

Opublikowano

Nie dowiesz się nawet jeśli ktoś ma, bo założy ringa z dynią i możesz podziwiać :) Zbyt mało ludzi tu gra - start nieudany. Proponuje spróbować od nowa :) Kilku wietnamców wlazło co świadczy, że nawet na forach zagranicznych nie poruszył serwer wielu osób. Pozdrawiam i życzę miłego grania - dla mnie to strata czasu - brak rywalizacji. 

Opublikowano

moge sie powtarzac ale od poczatku to przewidzialem, kilka edycji w tak krotkim czasie i dlatego tu takie pustki...zupelnei nie trafiliscie z ustawieniami i ogolna idea serwa

Opublikowano

Na kazdej mapie jest inne rate expa, ogolnie jest exp 1000, ale np w lorce mniejszy a na arenie jest 120% expa bazowego.

Itemki nikomu nie zostaly, konta wyczyszczone

A jesli komus wywala po zaladowaniu paska, wystarczy dodac main do DEP

Tym stwierdzeniem ze w lorce jest mniejszy exp niz na innych mapach zmieniles moje zycie.

Opublikowano

Na kazdej mapie jest inne rate expa, ogolnie jest exp 1000, ale np w lorce mniejszy a na arenie jest 120% expa bazowego.

Itemki nikomu nie zostaly, konta wyczyszczone

A jesli komus wywala po zaladowaniu paska, wystarczy dodac main do DEP

Tym stwierdzeniem ze w lorce jest mniejszy exp niz na innych mapach zmieniles moje zycie.

A to kolega mało widać wie o konfiguracjach. No cóż. Zawsze można czegoś się nauczyć.

Dla ciekawskich- idea zmniejszenia expa na niskich mapach przy wysokim expie bazowym służyć ma temu, by gra nie polegała tylko na korzystaniu z dwóch map, na przykład po rr z lorki na arenę i w kółko.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...