Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Sport - doping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z was brał udział w dużych turniejach esportowych i spotkał się ze zjawiskiem dopingu?

Osoby nie mające styczności z tematem proszę o zignorowanie go. Jeśli chcesz się wypowiedzieć anonimowo, zapraszam na PW.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

tak, ludzie uzywaja dopingu i sie dopinguja wszelkiego rodzaju hackami, sam to robie, lubie tez walnac energetyka przed matchmakingiem w csgo ktory gram na hackach zeby lepiej zabijac robaki

jestem najlepszy

Opublikowano

Były przypadki(bodajże drużyna Cloud 9 w CS:GO), gdzie zawodnicy brali środki dopingujące. Były to lekarstwa poprawiające koncentrację, jakoś tak. Wątpię, że ktokolwiek osobiście miał z tym styczność na tym forum. 

Opublikowano

Czasem krople do oczu sobie dam żeby lepiej rozkurwiać dzieci z jp armii

ODRADZAM GRE NA AntarisIE !!!

NAJGORSZA ADMINISTRACJA  I MILION BUGÓW

TYLKO TUTAJ <3

Opublikowano
Czy ktoś z was brał udział w dużych turniejach esportowych 

Jeżeli masturbacje przed komputerem można uznać za e-sport to pewno połowa użytkowników się łapie xD

Jednak tak zupełnie serio. Nie znajdziesz na tym forum żadnej osoby, która miała styczność z jakimś większym turniejem e-sportowym, bo prawdopodobnie by go już ktoś zawołał (bo obstawiam, że jednak znana by była), zaś jeżeli ktoś jest, a forumowicze o tym nie wiedzą to ty tym bardziej się nie dowiesz. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Czy ktoś z was brał udział w dużych turniejach esportowych 

Jeżeli masturbacje przed komputerem można uznać za e-sport to pewno połowa użytkowników się łapie xD

Jednak tak zupełnie serio. Nie znajdziesz na tym forum żadnej osoby, która miała styczność z jakimś większym turniejem e-sportowym, bo prawdopodobnie by go już ktoś zawołał (bo obstawiam, że jednak znana by była), zaś jeżeli ktoś jest, a forumowicze o tym nie wiedzą to ty tym bardziej się nie dowiesz. 

ja gralem w finale faceit w eliminacjach do dreamhacka

jestem najlepszy

Opublikowano

@encoreleet

Jeżeli tak twierdzisz, ale jak widać jesteśmy w internecie wiec bez jakiś konkretnych dowodów to sobie możemy wszystko pisać... rzeczy pokroju, że wczoraj byłem z VIRTUSami na piwie itd.

przecież może mieć racje, w tych eliminacjach bierze udział kilkanaście drużyn bardziej znanych, a reszta jest do rozjebania :)

Nie mówię, że mu wierzę, ale nie jest to aż tak bardzo trudny do osiągnięcia wyczyn i o ile się nie mylę, to wszystkie mecze są BO1 (od 1/8 lub 1/16 jest bo3, mecze są już na hltv)

Co do dopingu, to Shroud9 ponad rok temu brało, semphis mówił o tym. 

Opublikowano

@encoreleet

Jeżeli tak twierdzisz, ale jak widać jesteśmy w internecie wiec bez jakiś konkretnych dowodów to sobie możemy wszystko pisać... rzeczy pokroju, że wczoraj byłem z VIRTUSami na piwie itd.

@1361622928-U485574.pngkokojumbo99

Chyba że tak.

nie chcesz to nie wierz, gdyby nie zjeby w moim teamie to bysmy doszli do dh bo caly team odpalony byl i zlapali 2 osoby po reportach

jestem najlepszy

Opublikowano

@encoreleet

@1361622928-U485574.pngkokojumbo99

Chyba że tak.

nie chcesz to nie wierz, gdyby nie zjeby w moim teamie to bysmy doszli do dh bo caly team odpalony byl i zlapali 2 osoby po reportach

jaka nazwa?

Opublikowano

Dla przeciętniaka większość używanych środków w esporcie, które faktycznie podniosą twoje możliwości są nie do zdobycia

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Po większości z tych odpowiedzi widzę czemu MPC ma taką, a nie inną renomę.

Opublikowano

nie mam pojecia jak mozna brac esport za cos waznego, a co dopiero czuc koniecznosc zazywania dopingu w celu lepszego grania w komputer

Opublikowano

nie mam pojecia jak mozna brac esport za cos waznego

$ - główny motywator w naszym życiu

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

jaki esport? wybijcie sobie to slowo z baraniej głowy i wylaczcie komputer bo już wam się w głowach pojebao :)

te turnieje wszystkie itd to zwykłe gembojenie z tym że w postaci turnieju a nie jakiś esport

gimby nie psujcie tego świata i sprawdzcie czasami jaka grafika jest za oknem

Opublikowano

@Bakany

Ktoś tu chyba nie zrozumiał różnicy pomiędzy sportem, a Esportem. 

Opublikowano

@Bakany

Ktoś tu chyba nie zrozumiał różnicy pomiędzy sportem, a Esportem.

esport czyli elektroniczny sport (?)

zostało to wymyślone przez tych zjebów co grają w cs i lola bez tego nie widzą życia

dla mnie takie coś jak esport nie istnieje

Opublikowano

Zwykłe środki na alzheimer'a, adhd, poudarowe. Nic ciężkiego do zdobycia, jak ktoś miałby problem to zapraszam na pw

Opublikowano

Żaden z tych środków nie da oczekiwanych rezultatów ;)

Opublikowano

Upośledzają ośrodki ruchowe, układ nerwowy to wystarczający czynnik

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy wy wreszcie zrozumiecie, że nie istnieją żadne magiczne pillsy, które potrafiłby zwiększyć waszą koncentrację czy zdolności intelektualne chociażby o 30%, przy założeniu że wasz układ nerwowy jest w pełni wykształcony i funkcjonuje poprawnie. Piracetam, metylofenidat, suplementy wspomagające syntezę acetocholiny czy o zgrozo L-Dopa (sic xD) etc, etc nie zrobią z was geniuszy ani nie poprawią wam wspaniale samopoczucia. O ile po regulatorach GABA staniecie się tylko bardziej agresywni, nerwowi lub wasz afekt się zmniejszy, tak po innych możecie łatwo skończyć na kozetce u terapeuty. Głupie łagodne stymulanty OUN mają dobre dwie dwie strony ulotki skutków ubocznych, nie wspominając już o możliwych predyspozycjach genetycznych

ból głowy, podrażnienie błony śluzowej jamy ustnej i gardła, bezsenność, nasilenie objawów ADHD, osłabienie, nadciśnienie tętnicze, nudności, wymioty, niestrawność, zawroty głowy, senność, mimowolne skurcze mięśniowe (tiki), agresja, niepokój, chwiejność emocjonalna, zawroty głowy, ból brzucha, nudności lub wymioty, biegunka, drażliwość, gorączka, zmniejszenie masy ciała, utrata apetytu, depresja, gniew, pobudzenie, zwiększona wrażliwość na bodźce z otoczenia, płaczliwość, niepokój ruchowy, nerwowość, ospałość, senność, wzmożona aktywność ruchowa, drżenia, zmęczenie, ból w klatce piersiowej, duszność, gorączka, przypadkowe urazy, złe samopoczucie, ból, migrena, tachykardia, kołatanie serca, nadciśnienie tętnicze, zaparcie, bóle mięśni, bóle i obrzęki stawów, biegunka, nietrzymanie kału, wzmożony apetyt, skurcze mięśniowe, wypadanie włosów, reakcje alergiczne, szmery w sercu, zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych, omamy wzrokowe lub słuchowe, zaburzenia snu, myśli samobójcze, kaszel, ból gardła i krtani, łysienie, świąd, pokrzywka, złuszczanie się skóry, niewyraźne lub podwójne widzenie. Inne: leukopenia, małopłytkowość, zapalenie wątroby, splątanie, drgawki, napady padaczkowe, bóle dławicowe, bradykardia, skurcze dodatkowe (komorowe lub nadkomorowe), próby samobójcze, pobudzenie, objawy psychotyczne, opóźnienie wzrostu. Donoszono o wystąpieniu poważnych zdarzeń niepożądanych ze strony układu sercowo-naczyniowego (w tym nagłych zgonów) związanych ze stosowaniem standardowych dawek leku u osób z poważnymi chorobami lub wadami serca, a także zawału serca lub udaru mózgu u dorosłych z poważnymi czynnikami ryzyka chorób układu krążenia. W badaniach klinicznych stwierdzano przypadki wystąpienia zaburzeń psychicznych (halucynacji, omamów słuchowych, zespołów urojeniowych, epizodów manii, zaburzeń snu, napadów agresji); dotyczy to również osób bez obciążającego wywiadu psychiatrycznego.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...