Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na własne wiadomości po zabiciu gracza i cobblex

qAczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym sie zapytać jaki jest plugin na informacje : Że ktoś kogoś zabił

Także plugins/skrypt na cobbleX w którym mogę ustawić %% dropu coś takiego jak kiedyś MCHC

post-1527718-0-79073000-1467650373.jpg

Opublikowano

zdjecie monitora no nie xddd

Nie śmieszne.. :) Chyba nie jestem upoważniony do tego żeby tutaj pisać wszystko co i od kogo i skąd mam zdjęcie i czy robiłem.. Chce tylko sie dowiedziec i wyszukać na fora h tych 2pluginów lub skryptów ;)

Czy ten plugin nie jest tylko na informacje o tym jak nas zabije mob?Jeżeli nie to sory.

Jeśli to ten plugin to znajde na forum taki opis tego pl lub spolszczenie configu?

Opublikowano

zdjecie monitora no nie xddd

Nie śmieszne.. :) Chyba nie jestem upoważniony do tego żeby tutaj pisać wszystko co i od kogo i skąd mam zdjęcie i czy robiłem.. Chce tylko sie dowiedziec i wyszukać na fora h tych 2pluginów lub skryptów ;)

Czy ten plugin nie jest tylko na informacje o tym jak nas zabije mob?Jeżeli nie to sory.

Jeśli to ten plugin to znajde na forum taki opis tego pl lub spolszczenie configu?

Each death cause has it's own custom message (or list of messages, 1+) for the plugin to randomly pick on on every death

nie, jest na każde, a co do spolszczenia - nie oczekuj, że ktoś ci da gotowca, zrób coś samemu.

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...