Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a546546a3c.png

a6a4d58e98.png

Autoryzacja ●» Premium & Non-Premium

Typ serwera ●» Lobby

Adres ip ●» mc.foxyking.pl

Strona www ●» www.foxyking.pl

Serwer TS3 ●» ts.foxyking.pl

Serwery ●» EasyHC , SkyBlock

Ilosc slotow ●» 1000

Wersja ●» 1.7 - 1.8

Serwery sa profesjonalnie zabezpieczone przed botami jak i Cyber Atakami ( DDos'y ).

Po starcie serwera planujemy dodac serwer PVP.

a6a4e904b8.png

ALmrQq3.jpg

4uwYanz.jpg

b1WqMDA.jpg

2qO9wlh.jpg

6NAjKXM.jpg

yWaNKup.jpg

u680Kwk.jpg

CXP064m.jpg

KO8hoOi.jpg

Yq1ICRP.jpg

Uu8L8iO.jpg

a64hFlS.jpg

WofN7oC.jpg

a6a4d0b8f5.png

* WLASCICIEL *

Adriannequ

* WLASCICIEL *

SeeXiaaK

* WLASCICIEL *

(Sponsor)

Najarany

a6a4de551b.png

a6a4da1a72.png

Serwer EasyHC, jest to serwer typu hardcore ale ulatwiony bez banow i z wiekszym dropem niz na hardkorze.

Na naszym serwerze znajdziesz nowe craftingi typu: 

CobbelX, KilofFenixa, BoyFarmer, SandFarmer, Stoniarka, Obsydiniarka.

Mapa zostala wykonana przez Wlasciciela sieci Adriannequ.

Posiadamy limit kox'ow, max 8 w eq, gdy jest zapelniony enderchest, itemki wypadaja na ziemie.

Nasz drop posiada: 

drop z bosa, turboDrop.

Mozliwosc kupna/zdobycia skrzynek (CASE) i kluczy, skrzynki/klucze mozna zakupic w ItemShopie lub wydropic za zabijanie graczy na pvp.

Pojedyncze i grupowe, tp na losowe koordynaty + na losowych koordynatach tworzy sie boss z ktorego leci duzo ciekawych itemow.

Od godziny 20:00 do 9:00 rano, TNT jest wylaczone.

Border wynosi 3,500.

** WIECEJ ZNAJDZIESZ NA SERWERZE **

a6a4ee9029.png

Serwer SkyBlock, to serwer z wyspami, tworzysz wyspe na ktorej mozesz wybrac swoj biom, po czym rozbudowywac.

Posiadamy zakup itemow w GUI.

Mapa zbudowana przez wlasciciela sieci Adriannequ.

Na spawnie znajdziesz wyspe pvp na ktorej znajduje sie takze teleport do netheru.

Parkour ktory prowadzi do enchantu i drugi parkur ktory prowadzi do nagrode za przejscie go.

Ranking ilosci pieniedzy na serwerze.

Zbalansowany drop pod serwer SkyBlock.

Dla rangi vip jest powiekszona wyspa i specjalna vip'owska wyspa na spawnie.

** WIECEJ ZNAJDZIESZ NA SERWERZE **

Start serwera 08.07.2016 ( Piatek )

Godzina 16:30 

Zapraszamy na naszego TeamSpeak'a

- ts.foxyking.pl -

Prezentacja wraz z grafika stworzona przez @TheSunzo (Adriannequ)

Zakaz kopiowania czegokolwiek z powyzszej prezentacji!

~ TheSunzo (Adriannequ)
~ FOXYKING.PL

Opublikowano

* WLASCICIEL *

SeeXiaaK

Tworzyć serwer z iwankiem to jak przegrać życie z miejsca. :|

Nie wejdę, bo serwer będzie trzymał niski poziom i stał na kradzionych pluginach.

Opublikowano

* WLASCICIEL *

SeeXiaaK

Tworzyć serwer z iwankiem to jak przegrać życie z miejsca. :|

Nie wejdę, bo serwer będzie trzymał niski poziom i stał na kradzionych pluginach.

Jakim iwankiem? Chyba nie mowisz o tej samej osobie :) Po za tym wypraszam sobie abys pisal ze mamy kradzione pluginy, nie byles na serwerze i nie widziales.. Mamy od tego platnych technikow.

Opublikowano

@Cellebryt to iwanek. (:

Kim jest ten technik? Chętnie bym go poznał.

Nie znasz i nie poznasz, nie bede ujawnial jego imienia i nazwiska. 

Nie podaje czyis danych bez interesownie pierwszej lepszej osobie.

Opublikowano

Co, przestałeś już pytać o iwanka? Nie potrafisz przyznać się, że źle powiedziałeś?

Pytałem o nick, nie obchodzi mnie jak się nazywa.

Opublikowano

Co, przestałeś już pytać o iwanka? Nie potrafisz przyznać się, że źle powiedziałeś?

Pytałem o nick, nie obchodzi mnie jak się nazywa.

Znam imie i nazwisko. Fajny z ciebie hejter :) nie byles na serwerze odrazu po nicku uwazasz ze to jakis iwanek, gdzie to nie jest jakis iwanek o ktorym mowisz, moze potrzebujesz psychiatry? Gnebili cie w podstawowce ze siedzisz 24/7 na forum i hejtujesz bo widzisz znany nick ale nie jestes 100% czy to ta osoba, upewniam cie ze to nie jest zaden iwan tylko moj przyjaciel ktory nie ma tak na imie, obrazasz moj serwer i smiesz twierdzic ze mamy kradzione pluginy a nawet na tym serwerze nie byles. Report za spam. Prosze moderatora o kare dla tego uzytkownika.

Opublikowano

Również znam jego imię i nazwisko; http://prntscr.com/bopqas Iwanek wzięło się od jego nazwiska. :-) Nie gnębili mnie w podstawówce, jak już to ja kogoś. Są wakacje, mam czas wolny więc nic ci do tego co robię w wolnym czasie. Jestem w 100% pewny, że to iwanek i mogę przyprowadzić parę osób co również to potwierdzi. Twierdzę, że serwer nie ma autorskich pluginów bo wiem kto jest w administracji, miałeś parę innych projektów i co się z nimi stało? To samo jest z iwankiem, nikt z tego forum nie powie, że jego serwery były dobre, bo nie były. Jedyne co on umie pisać to skrypty i pewnie to jest na tym serwerze. Jesteś typowym cebulakiem. Denerwujesz się, bo ktoś wyraża swoją opinię w inny sposób niż ty chcesz. Prosić to sobie możesz, to forum i mam prawo wyrazić opinię.

http://www.mpcforum.pl/topic/1543430-/  xDDD

Opublikowano

Również znam jego imię i nazwisko; http://prntscr.com/bopqas Iwanek wzięło się od jego nazwiska. :-) Nie gnębili mnie w podstawówce, jak już to ja kogoś. Są wakacje, mam czas wolny więc nic ci do tego co robię w wolnym czasie. Jestem w 100% pewny, że to iwanek i mogę przyprowadzić parę osób co również to potwierdzi. Twierdzę, że serwer nie ma autorskich pluginów bo wiem kto jest w administracji, miałeś parę innych projektów i co się z nimi stało? To samo jest z iwankiem, nikt z tego forum nie powie, że jego serwery były dobre, bo nie były. Jedyne co on umie pisać to skrypty i pewnie to jest na tym serwerze. Jesteś typowym cebulakiem. Denerwujesz się, bo ktoś wyraża swoją opinię w inny sposób niż ty chcesz. Prosić to sobie możesz, to forum i mam prawo wyrazić opinię.

http://www.mpcforum.pl/topic/1543430-/  xDDD

Niestety musze cie zasmucic bo to nie jest on i z moim technikiem komunikuje sie wylacznie przez FB... Jestes po prostu zalosny, opinia serwera? Toz nawet na nim nie byles wiec nie mozesz swojej opini wyrazic iz nie byles na serwerze :) Pluginy mam autoskie, oczywiscie nie wszystkie ale kilka sie znajdzie na serwerach. Nadal nie wiem do czego zmierzasz swoja szczeniacka gadka, bol dupy masz ze kogos stac, inwestuje i chce stworzyc cos naprawde dobrego? wydaje mi sie ze tak :)

Opublikowano

Serwer przedstawiony na screnach wyglada dosc chaotycznie ze wzgledu na dobor kolorow blokow. Nie wiem czy to zamierzony efekt. No i opisz szerzej jakies informacje bo nie ma wiele tego.

images.jpg

Opublikowano

Serwer przedstawiony na screnach wyglada dosc chaotycznie ze wzgledu na dobor kolorow blokow. Nie wiem czy to zamierzony efekt. No i opisz szerzej jakies informacje bo nie ma wiele tego.

Na screnach nie ma tego samego efektu jak na serwerze, na screnach owszem zgodze sie dosc chaotycznie to wyglada ale na serwerze wyglada to naprawde przyjemnie, informacje? jutro dodam wiecej informacji. 

Opublikowano

Prezentacja całkiem ładna, skyblock jak skyblock jednak jeśli chcecie by easyhc wypalił no to musi być trochę graczy, macie jakieś reklamy u youtuberów czy coś? bo bez tego w dzisiejszych czasach słabo.

Co do skyblocka to ten parkour co tam jest na spawnie bodajże to trochę słaba rzecz, lepiej zrobić jakieś warp parkoury i dodać kilka/kilkanaście parkourów z nagrodami bo takie coś każdy lubi na skyblocku widzieć.

Wyspa vipa z takim dużym domkiem? Trochę przesada jak dla mnie, wiadomo że vipa trzeba kupić ale i tak według mnie zbyt duża wyspa na start.

Spawn na easyhc całkiem fajny, mi się podoba ;>

Co do craftingów jakie widzę na screenie to moglibyście zmienić stoniarki na jakiś inny bo to schemat 1 z 2 które są na każdym serwerze i szczerze są zje**ne xD nikomu kto chce pograć na EASYhc nie chce się craftować jakiś pistonów itd tylko najlepiej jak by był łatwy crafting stoniarki z jakiś surowców czy np cobel i w środku redstone i tyle ;]

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Prezentacja całkiem ładna, skyblock jak skyblock jednak jeśli chcecie by easyhc wypalił no to musi być trochę graczy, macie jakieś reklamy u youtuberów czy coś? bo bez tego w dzisiejszych czasach słabo.

Co do skyblocka to ten parkour co tam jest na spawnie bodajże to trochę słaba rzecz, lepiej zrobić jakieś warp parkoury i dodać kilka/kilkanaście parkourów z nagrodami bo takie coś każdy lubi na skyblocku widzieć.

Wyspa vipa z takim dużym domkiem? Trochę przesada jak dla mnie, wiadomo że vipa trzeba kupić ale i tak według mnie zbyt duża wyspa na start.

Spawn na easyhc całkiem fajny, mi się podoba ;>

Co do craftingów jakie widzę na screenie to moglibyście zmienić stoniarki na jakiś inny bo to schemat 1 z 2 które są na każdym serwerze i szczerze są zje**ne xD nikomu kto chce pograć na EASYhc nie chce się craftować jakiś pistonów itd tylko najlepiej jak by był łatwy crafting stoniarki z jakiś surowców czy np cobel i w środku redstone i tyle ;]

YouTuberzy czekaja na otwarcie serwera, co do prakurow to mamy zamian dodac ich wiecej na /parkour, domek vip w srodku nie jest juz taki duzy dlatego odpowiada, o craftingach jeszcze pomyslimy :)

Opublikowano

Oj SeeXiaaK... tak to jest iwanek :) I nie pierdol głupot, że nie bo to każdy wie...

Serwera ogólnie nie polecam. Nic nowego.... EasyHC jak każdy wszystko to samo.

Opublikowano

Oj SeeXiaaK... tak to jest iwanek :) I nie pierdol głupot, że nie bo to każdy wie...

Serwera ogólnie nie polecam. Nic nowego.... EasyHC jak każdy wszystko to samo.

dlaczego niby nie polecasz? :)

Opublikowano

Bo nic nowego ;) Takich serwerów jest multum i z powodu Administracji.

Opublikowano

Usmialem sie naprawde :)

No to nie śmiej się z czyichś opinii, tylko udowodnij, że Twój serwer jest jedyny w swoim rodzaju, bo ja również widzę tu tylko zwyczajny serwer, jakich jest multum. To nie może być przypadek, prawda?

Nie polecam serwera ze względu na samo podejście administracji.

Opublikowano

Powiedz mi co masz na serwerze innego niż inne EasyHC? Proszę pokaż nam to? Co spawn? xD

Serwer EasyHC, jest to serwer typu hardcore ale ulatwiony bez banow i z wiekszym dropem niz na hardkorze.

Na naszym serwerze znajdziesz nowe craftingi typu: 

CobbelX, KilofFenixa, BoyFarmer, SandFarmer, Stoniarka, Obsydiniarka.

Mapa zostala wykonana przez Wlasciciela sieci Adriannequ.

Posiadamy limit kox'ow, max 8 w eq, gdy jest zapelniony enderchest, itemki wypadaja na ziemie.

Nasz drop posiada: 

drop z bosa, turboDrop.

Mozliwosc kupna/zdobycia skrzynek (CASE) i kluczy, skrzynki/klucze mozna zakupic w ItemShopie lub wydropic za zabijanie graczy na pvp.

Pojedyncze i grupowe, tp na losowe koordynaty + na losowych koordynatach tworzy sie boss z ktorego leci duzo ciekawych itemow.

Od godziny 20:00 do 9:00 rano, TNT jest wylaczone.

Border wynosi 3,500.

TO MA KAŻDY SERWER ;) NIC NOWEGO NIE MASZ NA SERWERZE...

Opublikowano

No to nie śmiej się z czyichś opinii, tylko udowodnij, że Twój serwer jest jedyny w swoim rodzaju, bo ja również widzę tu tylko zwyczajny serwer, jakich jest multum. To nie może być przypadek, prawda?

Napisalem ze sie usmialem dlatego iz sa to trolle ktore ubzduraly sobie ze SeeXiaaK z administracji to jakis "iwan" tylko i dlatego smiechlem, udowodnie filmikiem, ktory dodam za jakis czas bo jest w trakcje edytacji.

Napisalem ze sie usmialem dlatego iz sa to trolle ktore ubzduraly sobie ze SeeXiaaK z administracji to jakis "iwan" tylko i dlatego smiechlem, udowodnie filmikiem, ktory dodam za jakis czas bo jest w trakcie edytacji.

Napisalem ze sie usmialem dlatego iz sa to trolle ktore ubzduraly sobie ze SeeXiaaK z administracji to jakis "iwan" tylko i dlatego smiechlem, udowodnie filmikiem, ktory dodam za jakis czas bo jest w trakcie edytacji.

Opublikowano

Nadal sądzisz, że to nie ON? :)

Proszę bardzo screen. Sam to potwierdził

HjnBGSH.png?1

Tak screen jest prawdziwy i nie mów, że to nie on bo to każdy wie...

Kłam dalej a będziesz jak on wyśmiewany tutaj. Beka xD

Już dla mnie jesteś zerem za kłamstwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...