Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót po długiej przerwie do gry

kokojumbo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Nie pamiętam kiedy ostatni raz w to grałem, 1.5, 1.7, któraś z tych wersji, na mchc, rok albo dwa lata temu.

Jak to jest teraz, dużo się zmieniło? Nie wysyłać linków tylko plox

Grając na najstabilniejszej wersji z shader'ami i jakimiś modami (na SP) będę się nudził?

Opublikowano

Na single będziesz się nudził. Zresztą serio nie wiem co za problem po prostu pobrać grę i samemu sprawdzić, przecież dużo nie waży i nie jest to jakiś problem.

Ja poza multi z minigrami/pluginami etc. nie grałbym już w tę grę od ponad roku.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Na single będziesz się nudził. Zresztą serio nie wiem co za problem po prostu pobrać grę i samemu sprawdzić, przecież dużo nie waży i nie jest to jakiś problem.

Ja poza multi z minigrami/pluginami etc. nie grałbym już w tę grę od ponad roku.

Odszedłem, bo mchc zaczęło upadać z tego co pamiętam. Wtedy można było siedzieć kilkanaście godzin w trakcie dnia. Teraz mi się nie chcę w to bawić, bo pewnie nie nadążyłbym na nowościami. Na minigrach też spędziłem wiele czasu, wydałem trochę hajsu, niby fajne, ale na dłuższą metę wybrałbym HC.

Myślałem, że single trochę się zmienił :/

Opublikowano

Odszedłem, bo mchc zaczęło upadać z tego co pamiętam. Wtedy można było siedzieć kilkanaście godzin w trakcie dnia. Teraz mi się nie chcę w to bawić, bo pewnie nie nadążyłbym na nowościami. Na minigrach też spędziłem wiele czasu, wydałem trochę hajsu, niby fajne, ale na dłuższą metę wybrałbym HC.

Ostatnie edycje mchc trwały ok miesiąc, później upadały. Aktualnie serwer w ogóle nie działa, ponoć testują nową wersję. :D Single player w niczym się nie różnicy poza kilkoma nowymi mobami, blokami i strukturami. Zero nowych bossów, rozbudowanej konstrukcji świata ani nic.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Ostatnie edycje mchc trwały ok miesiąc, później upadały. Aktualnie serwer w ogóle nie działa, ponoć testują nową wersję. :D Single player w niczym się nie różnicy poza kilkoma nowymi mobami, blokami i strukturami. Zero nowych bossów, rozbudowanej konstrukcji świata ani nic.

Pobrałem shader'y, wersja 1.9.2, ale dalej mam dylemat czy zaczynać grę :/ 2/3 lata temu bardzo mnie do tego ciągnęło, gdy wzorowałem się na ctsg czy jokerze, aż chciało się grać.

A jakieś serwery na tej wersji z dużą liczbą graczy, stabilne? Coś w stylu FB lub RP. 

Opublikowano

Jesli single to tylko modpacki ;) A jesli chodzi o serwery bez modow to dla mnie skyblocki z dobra ekonomia (byl 1, ale administracja to fatalna rzecz).

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grając sam na pewno będziesz się nudził po jakimś czasie :) Poszukaj jakichś serwerów z modami i pograj z znajomymi to chyba najlepszy sposób :D

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...