Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Etrunis

Trevenant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te bonusy dzienne to jest idiotyzm. Ktoś dostanie na potwory a ktoś inny na luda i po walce w PvP. Jak dla mnie one pogarszają grę a nie polepszają. Do reszty się przyczepić nie mogę, ale drugi set zbroi wygląda koszmarnie. Już wolałem przemalowane stalki...

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawitam fajny serwer polecam PS,dodajcie połysk zbr 100,115 i jeszcze jeden set na 160lv ;)

Jest dodany lecz nie widać na ss.

9909414654143781403620.png

Opublikowano

Jak z biżuterią? ile setów i jak niżej potrzeba mase ulepek?

Zbroje i bronie od +0 do +9 potrzeba ulepek? Czy od razu LVL'owo np po 30-40 ulepek danego przedmiotu?

Opublikowano

Jak z biżuterią? ile setów i jak niżej potrzeba mase ulepek?

Zbroje i bronie od +0 do +9 potrzeba ulepek? Czy od razu LVL'owo np po 30-40 ulepek danego przedmiotu?

4 nowe sety biżuterii.

Ulepki są potrzebne tylko przy ulepszaniu na +7+8+9 oraz przerabianie. W ostatnim secie eq potrzeba od +0 do +9 ulepszaczy :).

Opublikowano

Śmierdzi mi tu troche castiosem.

Skąd bronie 75?

Max 160lv a bronie kończą się na 135?

UN4J0mP.png

Opublikowano

Wygląda ciekawie, oby coś z tego wyszło bo mam zamiar wrócić do metina po długiej przerwie :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Skąd bronie 75?

1.) Nie jest to żaden castios...

2.) Bronie 75 z ripera

3.) Nie kończą się na 135, 135 poziom jest wymagany do założenia broni, a wraz z poziomem ulepszania rośnie wymagany poziom przedmiotu

Kiedy start? Ślepy jestem i nie widzie daty:(

Piątek, 08.07.2016

Jak z reklamą?

będzie reklama, aktualnie dogadujemy się z youtuberami

Będzie płatność paysafecard?

będzie ;)

Opublikowano

Skąd bronie 75?

2.) Bronie 75 z ripera

3.) Nie kończą się na 135, 135 poziom jest wymagany do założenia broni, a wraz z poziomem ulepszania rośnie wymagany poziom przedmiotu

Piątek, 08.07.2016

Jak z reklamą?

będzie ;)

8 to jest piątek :D 

Czy tutaj bossy respią się co 15 minut, czy np będzie wojna o bossa ktory respi się co 3h?

obraz.png

Opublikowano

Skąd bronie 75?

2.) Bronie 75 z ripera

Piątek, 08.07.2016

Jak z reklamą?

będzie ;)

8 to jest piątek :D

Czy tutaj bossy respią się co 15 minut, czy np będzie wojna o bossa ktory respi się co 3h?

również to wzięliśmy pod uwagę, na ostatniej mapie ( las entów ) będzie boss którego trzeba bić ze sporą ilością osób, mamy nadzieje że rozrusza to w jakimś stopniu te "wojny" o bossy ;)

Opublikowano

Polecam super ekipa ;).

Jeśli Arthia to napisała to oznacza jedno . Coś musi chcieć bądź gdzieś jest tam ukryty ^^ zgadłem >? 

Edit:

Tak jak myślałem :) daje serwerowi 7 dni potem każdy znajdzie tyle bugów że nie da rady naliczyć :) p.s Przypadkiem Arthia poleca ten serwer na mpc i na własnym fanpage :)

To co ? Odliczamy do rozpoczęcia mistrza bugów który nie potrafił wojen naprawić :D ?

Opublikowano

Polecam, doświadczony team zapewni Wam rozgrywkę na poziomie. 

Ten post jest wystarczający by nie polecić :D

Osoby jego pokroju nie polecą projektu nie mając z tego korzyści, jakichkolwiek :makka:

Przebijecie w błędach inne projekty? :v

Opublikowano

Polecam super ekipa ;).

Jeśli Arthia to napisała to oznacza jedno . Coś musi chcieć bądź gdzieś jest tam ukryty ^^ zgadłem >?

Wiesz.. Znajomosci to teraz podstawa w terazniejszym swiecie :). Widze, ze nie znasz tego pojecia. Po co robisz sztuczną gównoburze...

Polecam, doświadczony team zapewni Wam rozgrywkę na poziomie. 

Ten post jest wystarczający by nie polecić :D

Osoby jego pokroju nie polecą projektu nie mając z tego korzyści, jakichkolwiek :makka:

Przebijecie w błędach inne projekty? :v

Zacznijmy od tego, czy masz jakikolwiek dowód na to co napisaleś ?

widze, że włączył się tryb cebula za to tło na forum...

Opublikowano

Patrząc na prezentacje cały czas mam w głowie pewne pliki i serwer, a nawet grafika prezentacji bardzo mi to przypomina. Czy to czasem nie kotlet ? 

Serwera jak na razie nie polecam, pewnie by zarobić na wakacje :)

Opublikowano

Patrząc na prezentacje cały czas mam w głowie pewne pliki i serwer, a nawet grafika prezentacji bardzo mi to przypomina. Czy to czasem nie kotlet ? 

nie jest to żaden kotlet kolego ;)

@Edit gdyby serwer był na wakacje to nie kupowalibyśmy specjalnie grafiki pod nasz projekt, bo takie serwery na wakacje są tylko dla zysku...

Opublikowano

nie jest to żaden kotlet kolego ;)

@Edit gdyby serwer był na wakacje to nie kupowalibyśmy specjalnie grafiki pod nasz projekt, bo takie serwery na wakacje są tylko dla zysku...

Kiepski argument ... Grafika droga nie jest, a wiem z doświadczenia że spora ilość osób na widok dobrej grafiki, choć nawet prezentacji nie przeczytają ( bo jak grafika dobra to serwer też ) ślini się licząc PLN'y na start serwera. 

Opublikowano

Polecam super ekipa ;).

Wiesz.. Znajomosci to teraz podstawa w terazniejszym swiecie :). Widze, ze nie znasz tego pojecia. Po co robisz sztuczną gównoburze...

No tak :) Lepiej mnie oczerniać na facebooku a kiedy proszę o powody to nagle nie wiecie co powiedzieć -_^ tak jak mówiłem śmierci tu aż od Argina. .. 2 tyg max 

Opublikowano

Polecam super ekipa ;).

No tak :) Lepiej mnie oczerniać na facebooku a kiedy proszę o powody to nagle nie wiecie co powiedzieć -_^ tak jak mówiłem śmierci tu aż od Argina. .. 2 tyg max 

Zacznijmy od tego że nikt cie nie oczerniał, każdy może mieć swoje zdanie... uparłeś się na tego argina, jakiś twój chłopak czy co ?

Opublikowano

Wez wymyśl coś nowego a nie podglądaj o kogoś i pisz ze server tylko na wakacje wszędzie tak piszecie 

Opublikowano

Wez wymyśl coś nowego a nie podglądaj o kogoś i pisz ze server tylko na wakacje wszędzie tak piszecie 

I właśnie o ludziach takich jak ty napisałem wcześniej. Ja tylko napisałem po co jest ten serwer, jak chcecie możecie tam grać wydać pln'y i potem płakać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...