Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy serwer na Metin2.pl?

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejho. Który z serwerów na PL jest najtańszy pod względem KU, KD, eq itp.? Chcę zacząć grę od zera i kupić trochę yangu$$i na allegro, pobawić się. Nikt nie odwiedzie mnie od myśli NIE grania na PL, bo jest c*****o. 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wetar

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Wetar

Co jestem w stanie kupić tam za ~300-400kk?

Zalezy na który lvl, za 500kk kupisz całe dobre eq przedział 30-61.

Stal +9 5b kd4 za 100-150kk chodzi

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Chcę zacząć od 1lv. Dostane tam eq na taki poziom +9? Dużo ludzi gra na Wetarze?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Chcę zacząć od 1lv. Dostane tam eq na taki poziom +9? Dużo ludzi gra na Wetarze?

Nie za bardzo dużo. No, jak dużo ludzi to Negros/Tortuga, ale tam ceny są wysokie. Taki urok. Dużo graczy - wyższe ceny ;D

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega wyżej.

Dużo graczy - wysokie ceny

Mało graczy - niskie ceny

Dość logiczne szczególnie po tym jak dodali te zwoje przenoszenia się po serwerach.

Wetar najtańszy, Tortuga/Negros najbardziej oblegane.

Nie wiem dokładnie jak wygląda na ten moment Etolin, ale może ktoś bardziej doświadczony wypowie się na temat Etolina.

@Zaczynanie na plu od zera teraz nie ma sensu.

Za dużo graczy 90+ pilnuje spotów na różnych eventach i nie da się z nich wyciągnąć 100%.

Opublikowano

Najbardziej interesuje mnie mental. Dzięki wam za pomoc, zdecyduję się na Wetar. ;-)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Perserga robi zwykły spam, więc uzasadnienia pewnie nie dostaniesz. Ja osobiście polecam Etolin, Wetar ze względu jednak na ceny. Negros może ma więcej ludzi niż np. Etolin, ale jak zaczynasz od zera to lepiej kupić itemy za mniej yang, a potem ew. przenieść postać na inny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...