Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gier CS:GO do 150zł

Karcio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam czegoś dobrego do grania w cs:go. Używam aktualnie na moim zalmanie m201r pół palm pół fingertipa. Mam dużą dłoń - 20 cm od czubka palca do nadgarstka. Znalazłem najpierw oczywiście ss rival 100 lecz podobno jest on mały i do palm gripu się nie nadaje. Znalazłem drugą mysz Tesoro Sagitta Spectrum, która jest znacznie większa i ma lepszy sensor jednak nie jest ona tak popularna. Która będzie lepsza? Słynny Rival 100 czy Tesoro?

Opublikowano

Teoretycznie w tesoro jest jeden z najlepszych sensorów obecnie istniejących, ale... ja bym się bał pchać w nieznane, nie znam tej myszki, a trochę już ich poznałem :) Możesz poczytać sobie testy, recenzje, ja ntomiast zdecydowałbym się na rivala 100, nie jest on wcale taki mały. Jak chcesz coś dużego to też musisz się trochę wykosztować (dm1 pro, zowie fk1, zowie za11, zowie ec1-a)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Tesoro jest raczej dobra firmą, co można wywnioskować że prawie wszyscy z virtus pro grają na klawiaturach tesoro. Czytałem zagraniczne recenzje też myszki i wydaje się ok. Poczekam może na recenzje na test-gear ktora ma sie juz niedlugo pojawic. Slyszalem ze w rivalu po trzech miesiacach czesto pada lewy przycisk

Opublikowano

Tesoro jest raczej dobra firmą, co można wywnioskować że prawie wszyscy z virtus pro grają na klawiaturach tesoro. Czytałem zagraniczne recenzje też myszki i wydaje się ok. Poczekam może na recenzje na test-gear ktora ma sie juz niedlugo pojawic. Slyszalem ze w rivalu po trzech miesiacach czesto pada lewy przycisk

Ostatnio na lanie grali na klawach SS, z racji tez, ze sponsor, jak wczesniej tesoro, wiec nikt nie wie :v 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie ma co patrzeć na reputację firmy, większość się ze mną zgodzi, że benq jest dobrą firmą, a mają jeden z najgorszych 144hzowych monitorów, którzy ludzie kupują tylko dlatego, bo jest benq jest sponsorem na dużych eventach esportowych ;)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jest to jeden z pierwszych monitorów 144hz, tym samym zastosowana jest w nim stara technologia bodajże z 2009 roku. Do tego okropne kolory, nawet jak na matryce TN + bardzo słaba czerń. Do tego pojedyncze sztuki mają problem z przesyłaniem 144hz w fullhd. Dodatkowo wysoka jasność minimalna (co może sprawiać problem, np. przy czytaniu). Mówię tu oczywiście o benq xl2411z, do innych modeli nic nie mam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...