Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny a Metin2

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przebywam aktualnie w Niemczech do końca wakacji. Posiadam internet mobilny stick, ewentualnie udostępnienie z telefonu. Jaki transfer potrafi zużywać Metin? Będą lagi? Grę chcę pobrać przez wifi na stacji/restauracji etc. 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jeżeli pobierzesz klienta z darmowego wifi, to z samego korzystania dużo transferu Ci nie ubędzie. Miałem kiedyś 20GB limitu z plusa i bez problemu można było 1-2 tyg. pograć. Oczywiście część poszła na inne rzeczy, więc dokładnie nie jestem w stanie określić.

Opublikowano

Na chwile obecna tez nie dam rady sprawdzic, ale serio malutko zre, mniej niz cs itp, lagow nie powinno byc, ale to zalezy od Twojego dostawcy, miejsca zamieszkania itp. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Metin w ciągu miesiąca zje ci max 1gb (Ale to musisz grać 24h)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Metin mało będzie potrzebował jeżeli będziesz grać, nie masz się o co martwić. Bez problemu będziesz mógł pobrać i jeszcze starczy Ci na grę.

Opublikowano

Jestem w podobnej sytuacji, jedno okno metina zużywa mi około 1mb transferu na 10 min gry, także jeżeli masz już klienta to nie masz się o co martwić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...