Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem

dominik23292

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Mam lekki problem z metinem, gdy ściągam obojętnie jaki serwer, czy to prywatny, czy to PL, gdy próbuje się zalogować, logowanie zatrzymuje sie na "zostaniesz połączony z serwerem" i tak bez końca. Wie ktoś, jak sobie z tym poradzić? Przeszukałem chyba wszystkie fora i żaden sposób podany na nich nie działał.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Z jakiego internetu korzystasz? Wyłącz zapore sieciową i uruchom klienta jako administrator. Daj znać czy zadziałało.

Opublikowano

Zapore mam wyłączoną.Z uprawnieniami administratora też nie działa. A jak sie odblokowuje porty?

edit// Internet mam z Cyfrowego Polstatu - LTE router bezprzewodowy, moge też kablem połączyć, ale to nic nie daje

Opublikowano

wchodzisz na trone routera-zabezpieczenia i w porty i odznaczas,zeby ci nie blokowało.Router poportu dobrze jest poustawiany :) ja mialem tak ustawione,ze nawet na strone metina nie moglem wejsc cyz na mpc. i zapore w routerze daj na niski.Bo mi na średnim blokowało dostęp

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...