Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 2,5 K

karolking23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 2500 +-
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) Za miesiąc.
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? Rozdzielczość monitora 1440-900.
Do czego ma służyć komputer? Głównie granie,słuchanie muzyki może jakiś stream.
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie.
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? Nie.
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Tak.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Chciałbym żeby znalazła się tam karta graficzna z 4 Gb ramu nie mam faworyta w amd nvidia więc mi wszystko jedno.

Opublikowano

Ok Dzięki :) teraz tak zastanawiam się czy w tym zestawieniu nie lepiej wyszłaby i5 4460 ? i gtx 960 od 750Ti nie różni się wiele oprócz kilkoma technologiami zastosowanymi w nich. spokojnie może troszke wyjść poza budżet  do interesu chciałbym dorzucić jeszcze jakiś monitor jeśli się uda więc możesz rozdysponować jakieś 200 na dodatek :) 

Opublikowano

Ok Dzięki :) teraz tak zastanawiam się czy w tym zestawieniu nie lepiej wyszłaby i5 4460 ? i gtx 960 od 750Ti nie różni się wiele oprócz kilkoma technologiami zastosowanymi w nich. spokojnie może troszke wyjść poza budżet  do interesu chciałbym dorzucić jeszcze jakiś monitor jeśli się uda więc możesz rozdysponować jakieś 200 na dodatek :)

Nie, 6400 zżera 4460, a 960 od 750ti różni się bardzo wiele pod względem wydajności.

https://www.youtube.com/watch?v=liV8JIb0kUo W dodatku 750ti podkręcane a 960 nie.

https://www.morele.net/inventory/info/kfvZIQ/

Dałem lepszy procesor dla lepszej jakości streamu i 960 z lepszym chłodzeniem.

Opublikowano

Po przejrzeniu jeszcze tego zestawu zauważyłem że na tym mobo nie ma wejść audio na moje głośniki zaproponujesz jakąś w podobnej cenie tylko z tymi wejściami ?

Opublikowano

Grzeczniej proszę bo ani ja ani nikt wyżej nie używał wcześniej wulgaryzmów i nie ma do tego powodów a co do głośników to potrzebuje do nich 3 dodatkowych wejść są firmy Logitech modelu nie pamiętam nie mam pudełka i nie jest opisany na głośnikach. Ktoś coś ?

Opublikowano

Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) Za miesiąc.

To przyjdź za miesiąc. Teraz mamy premiery nowych kart, może do tego czasu się coś zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...