Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bolek I Lolek

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz?

• tak
      1
    • nie
      13
    • bo lubi?
      6
    • jestem pierdolni?tym autorem bezsensownego tematu
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mnie to obchodzi. Jest to bajka zresztą dzieci to oglądają i mają to pewnie głęboko gdzieś gdyby się przytulali czy nawet więcej. A poza tym to są bracia więc może wyznają sobie braterską miłość. OMFG !? Większych problemów to wy nie macie niż jakieś teletubisie ,bolki lolki?

Opublikowano

Co mnie to obchodzi. Jest to bajka zresztą dzieci to oglądają i mają to pewnie głęboko gdzieś gdyby się przytulali czy nawet więcej. A poza tym to są bracia więc może wyznają sobie braterską miłość. OMFG !? Większych problemów to wy nie macie niż jakieś teletubisie ,bolki lolki?

bo w czoko jest spoko

Opublikowano

Wy jesteście nienormalni ;d

Bo ktoś stworzył topic o teletubisiach to już o Bolku i Lolku.

To bajka dla dzieci! Jak w przedszkolu 2 chłopczyków idzie za rączkę to już pedały?

Szukacie sensacji w niczym -.-

Zróbcie jeszcze tematy o żwirku i muchomorku, reksiu i innych ;/

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

ma to duzy wplyw na seksualnosc dzieci w przyszlosci bo beda myslaly ze chlopcy z chlopcami a dziewczynki z dziewczynkami

i w ten sposob wygnie nasz gatunek. witamy w 2012 roku

Jeśli może ktoś nie ma rodziców/dziadków to może i tak. Ale raczej twój mały móżdżek tego nie pojmie.

Opublikowano

ma to duzy wplyw na seksualnosc dzieci w przyszlosci bo beda myslaly ze chlopcy z chlopcami a dziewczynki z dziewczynkami

i w ten sposob wygnie nasz gatunek. witamy w 2012 roku

powtorze sie jeszcze raz

127508645231.jpg

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

na huj takie tematy? do kazdej bajki mozemy sie przyczepic i bedzie spam bo jest ich od huja.

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

na huj takie tematy? do kazdej bajki mozemy sie przyczepic i bedzie spam bo jest ich od huja.

chuj*

Koleś chciałbyć fajny bo ktoś wymyślił podobny temat - nie wyszło. Tak naprawdę nie ma żadnych argumentów.

Opublikowano

japierdole.jpg

I jaki ten temat ma sens? Nie widzę jakoś specjalnych oznak homoseksualizmu u tych dwóch animowanych bohaterów ;)

'powietrze elektryczne, pełne emocji w twoim pokoju

kiedy słuchasz efektów tej nocy

słyszę kroki, ktoś wyrósł jak z podziemi, słyszę

dobry wieczór, dokumenty, ręce wyjmij z kieszeni.'

nawet Azprime nie umywa się zajebistości mistrza Eldoki. pozdro.

Opublikowano

wszyscy co zaznaczyli "nie" zostana odnalezieni po ip i wytepieni po kolei, macie 20 minut zycia, jezeli nie przeslecie tego w tym czasie dziesieciu osobom, zginiecie.

Super i pobaw się z kolegami na nk albo wygole wyjdz na dwor

Opublikowano

wszyscy co zaznaczyli "nie" zostana odnalezieni po ip i wytepieni po kolei, macie 20 minut zycia, jezeli nie przeslecie tego w tym czasie dziesieciu osobom, zginiecie.

dziecko wież że mogę cię teraz pozwać do sądu?

Jak myślisz że boimy się takich neosów co nie mają mamy i taty to jesteś nieźle walnięty

P.S.tata cię nie doruchał?

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

Qrcze niech ktoś to zamknie bo nie dość że koleś mnie dobija to kolejne posty prowadzą flame war'u xD:D Byłoby śmiesznie ale lepiej tego uniknąć xD

Opublikowano

Co za głupie pytania jasne, że nie. Może jeszcze założycie temat "Czy muminki oddziałały wam na psychice gdy byliście mali [chodzi o bukę :x]"

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Co za głupie pytania jasne, że nie. Może jeszcze założycie temat "Czy muminki oddziałały wam na psychice gdy byliście mali [chodzi o bukę :x]"

Buki się nie bałem.

ALE TA KURWA ZNISZCZYŁA MOJE DZIECIŃSTWO!!

0.jpg

ŚNIŁA MI SIĘ NOCAMI!!

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

CZemu nie ma opcji jestem pierdolniętym autorem bezsensownego tematu ??

powinna taka być myślę że było by najwięcej głosów/...

prosze bardzo :)

jeszcze nad tym pomysle

Opublikowano
Kolejny bezsensowny temat...

Co to za roznica jakiej orientacji seksualnej sa POSTACIE z BAJEK? o.O

fc9a237674804c28.jpg

11.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...