Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabezpieczenia przed fishbotem

klejmagic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem to napisać do administracji na PW ale coś się nie da bo forum na to nie pozwala.

Mam takie jedno zasadnicze pytanie, skoro do gry został wprowadzony mechanizm zapobiegający używaniu fishbota to po kiego grzyba wprowadzacie jeszcze wpisywanie komendy co 5 złowionych ryb? To jest zupełnie bez sensu i karzecie w ten sposób uczciwych graczy, którzy muszą co 2-3 minuty przepisywać kod z czatu...
Usuńcie to klikanie spacji i zostawcie przepisywanie komendy (ale co 20-30 złowionych ryb) albo zostawcie to tak jak było wcześniej bo te przepisywanie kodu jest denerwujące i tylko odstrasza od łowienia ryb. 
Oczywiście da się z tym łowić ale szczerze jest to irytujące i odechciewa mi się łowić po 30 minutach.

Najlepiej jakby w tym temacie wypowiedziały się osoby, które łowią ryby. Co sądzicie o tej blokadzie? Według mnie jest ona bezsensowna bo pewnie liczba fishbotów na tym serwerze wynosi zero a jeśli ktoś pisze bota dla siebie to tak czy siak obejdzie te zabezpieczenia a osoby grające uczciwie nadal będą musiały borykać się z przepisywaniem kodu co 2-3 minuty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...