Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twój Mistrz Gry!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o sobie:

Nazywam się Michał. W tym roku skończyłem18 lat. Pochodzę z Krynicy Morskiej, ulokowanego w województwie pomorskim. Jak każdy chłopak lubię grać i oglądać piłkę nożną. Niegdyś grałem w amatorskim klubie, niestety z powodu kontuzji musiałem przestać. Od tamtej pory też, zacząłem interesować się matematyką oraz fizyką i tak trafiłem do liceum o profilu MAT - FIZ.

Jestem osobą sympatyczną i nawiązywanie znajomości z innymi osobami nie sprawia mi problemu.

Nie boje się wyzwań.

Z reguły jestem wyrozumiałą, sprawiedliwą osobą.

Jestem bezkonfliktowy, nie szukam sobie na siłę wrogów.

Imię:

Michał

18 lat.

Ilość wolnego czasu:

Od 8 do 15 godzin dziennie. ;)

Może miałeś już gdzieś styczność z posadą  Game Master'a?:

Tak, posadę tę pełniłem dwukrotnie. Znam obowiązki, które mnie czekają. Nie słyszałem nigdy skarg na mój temat. Dużo ludzi, gdy dostanie taką funkcję działa tylko na szkodę serwera, co według mnie jest nie poważne i oburzające  Bo przecież jak można jakimś znajomym 'spuszczać' bosy, bądź metiny ... Dla mnie każdy traktowany jest jednakowo. Chcę uświadomić Wam, że nie jestem tutaj tylko po rangę, tylko chcę pomóc serwerowi i również świetnie bawić się na nim, tak aby gracze byli zadowoleni - Jest to dla mnie tylko przyjemność.

Troszkę odbiegłem od tematu, ale tak pełniłem tę funkcję i znam obowiązki, które mnie czekają.

Czemu mamy wybrać Ciebie?:

Posiadam dużo czasu, jestem sprawiedliwy. Pełniłem tę funkcję i znam obowiązki, które mnie czekają. Nie robię takich głupstw, jak rozdawanie ekwipunku, co mam nadzieję, że Handel będę mieć zablokowany, czy robienie wydarzeń na życzenie, bądź zsyłanie jakiś bosów. Chcę pomóc Wam, gdyż lubię to co robię i sprawia mi to przyjemność.

Autorskie wydarzenia. Nie robię nic bez zgody Głównego Administratora.

KONTAKT:

WIADOMOŚĆ: MPC FORUM

Michao!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...