Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer - 1,2k

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? : 1 300 zl
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) 2 tygodnie jakoś w tym czasie
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? brak
Do czego ma służyć komputer? gier 
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? nie
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? nwm
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? nie
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? nie 

Generalnie dość mam już mojego obecnego laptopa, budżet puki co 1,3k, z czasem ewentualnie można coś zmienić itd.

### edit do 1,3k :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Z czasem cos zmienic, tzn chcesz rozbudowac go potem jakby cos? Bo za taka kase masz tylko APU, ktore tak srednio do upgrade, ale z uzywek cos predzej.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@f4lcon no powiedzmy, nic super za tę kwotę raczej się nie ogarnie ale muszę jakiś kupić bo na obecnym laptopie to ja się wykończe :x

@Oski0202 no bo Ty sie znasz to jak byś mógł i miał chęci jakiś zestaw nowy ale no nie do rozbudowy tylko by był taki na teraz a 2 zestaw jakiś z używek :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...