Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Kowalstwo

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zrobiliście na M1 jak jest na 1 poziomie to prawie nic nie zmienia.A poza tym nikt nie pisał,że w ogule nie spali tylko że jest większa szansa na powodzenie

Opublikowano

Mi się nic nie stało, jak to dałem na PPM, to nie było obrazka ale rlg i wszystko smiga znowu obracam kamerą. Nie zbugowało, ale dalej 30% na halke +9 :D chyba że tego nie pokazuje, gildioch też niby 10% więcej, ale nie pokazuje, że więcej.

Zobaczymy może ktoś to rozkmini. Ja jak na razie M1 i sie jaram :D nie wpisywalem od 235 do 255 tylko caly czas 235 i wchodzilo po 1 pkt o0

classes06.png

Opublikowano

Dzięki -,- Byłem tak pewny , że ulepszy magneta na +9 , że spalił . 600kk w tyłek . Ale za tuta +

ahahahahah magnet+8 600kk jakie ty pierdolisz głupoty pewnie zaraz powiesz że wybonowany - 20dt, 10ludzi, 8 truta, 10krytyk, 10przeszywka, 20diably pewnei takie bony miał co nie? chyba 60kk magnet kosztuje+8 a nie 600kk hhahah widać że ktoś tu noobuje ;] myślisz że ci ktoś uwierzy?

jak buguje postac? ja bym na glównych harach nie ryzykował

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

Na 99% to nie działa . Dlaczego ? Tego skila nawet na PL nie ma , wiec nie ma możliwości aby działał -.- . Ikonke mozesz miec , a na PL nawet gornictwo nie działa , wiec nie ma sie co jarac

Opublikowano

Kowalstwo chyba podnosi o 10% szanse na ulepszenie przedmiotu.

to na 19 by dawało 190% nobkó

ale spsb. niby działa

Opublikowano

2x UP moze racja ale nikt nie potwierdzil ze to dziala/jest zbugowane wiec niektorzy moga sie pokusic i zrobic na M :D ja na privach zawsze to wbijam na M i mi sie zdaje ze to na privach dziala a jak na PL to juz nie wiem

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Haha jak bedziecie mieli to cos to w EM pojawi wam sie nowy skil - tzn czarna kratka :D

@EDIT

Przed górnictewm mialem 5-10 medale /h tera przez 2h 0 medali - ma to z tym związek?

Opublikowano

ja na newlognju2 jak jeszcze dzialalo testowalem (daaawno temu ) bo mi koles powiedzial i dzialalo zawsze ulepszal raz czy 2 spalil :D oczywiscie na m1 jak bylo :D

Chelsea <33

Opublikowano

Jak byście byli GM kiedys i wpisali komende na kowalstwo na P to byście wiedzieli ze 99% wam ulepszy;)

+ leci dla ciebie

Opublikowano

Haha jak bedziecie mieli to cos to w EM pojawi wam sie nowy skil - tzn czarna kratka :D

@EDIT

Przed górnictewm mialem 5-10 medale /h tera przez 2h 0 medali - ma to z tym związek?

Zwykły pech.

@topic:

Bardzo wątpie, że to działa. Nawet głupie górnictwo jest zbugowane to to by działało? Chociaż można się skusić i wbić na M. Napewno nie zaszkodzi a może pomoże? Kto wie ;)

Opublikowano

Jak to działa to fajnie, ale czy można dostać za to bana.? bo bym sobie użył na 71 lvl ale się troche boje. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...