Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie server nie jest zły, rejestracja też miła, mimo wszystko nie zagram, brak wielu dla mnie ważnych modów takich jak Thermal Expansion, Equivalent Exchange czy chociaż Magical Crops

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Weszlam.... i nie ma dzialek. Ok. Mowie ide na mape surowcowa... laduje sie... laduje... i bum wyrzucilo z gry. Dziekuje nie pogram ;)

Opublikowano

@UP Chodź na ts'a moja droga to Ci wszystko wyjaśnię :D Działki są, ale musisz sobie sama ową stworzyć, a to, że na surowcowej wywala to normalne :D!

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@UP Chodź na ts'a moja droga to Ci wszystko wyjaśnię :D Działki są, ale musisz sobie sama ową stworzyć, a to, że na surowcowej wywala to normalne :D!

Szkoda, że w miejscu gdzie są informacje na serwerze, nie ma tego wyjaśnionego. Dla mnie nie jest to normalne, że co chwilę muszę na nowo odpalać grę. Jest to irytujące, a gra jest by relaksować a nie wkurzać ;P

Opublikowano

Ogółem - mili gracze, administracja tak samo. Jak to ja, spotykam mi tu znajome twarze. Będę serwer odwiedzał, jak najbardziej polecam, mimo braku "ulubionych modów" [jak to niektórzy twierdzą :p]
Pozdrawiam,
WujcioCreeper aka. Kamisoi

Opublikowano

Sewer jest dobry. Pomimo braku modów ulubionych na których gram, nie przeszkadza to w rozgrywce. Z administracją idzie normalnie pogadać, tylko 1ale - Panowie musicie więcej pracy/czasu w serwer zainwestować bo inaczej daleko to nie zajedzie. Mam nadzieje, że serwer się rozwinie, aktualne błędy zostaną usunięte, a Wy jako administracja serwera będziecie dostępna w większości ogółu czasu. Jak to się nie stanie to serwer poleci sam- śmierć naturalna.

Opublikowano

Wbilem na serwer, brakuje 2-3 modow ktore powinny byc na kazdym zmodowanym serwerze (Waila chocby). wywala clienta jak sie wchodzi na surowcowa. 10sec w google pokazuje ze to wina zle skonfigurowanego modu. Nie zawitam dopoki nie naprawia tych podstawowych bledow.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Staramy się to naprawić że wywala z serwera jest to po części nasza wina a bardziej jednego z administratorów który nie miał opamiętania w używaniu komend.
 @Edit 
polecam robienie postów na naszej stronie na temat dodania jakiegoś moda jesteśmy otwarci na wasze propozycję oczywiście nie wszystko od razu narazie staramy się naprawić problem z wywalającym mc podczas tp

@Edit

Wszystkie komendy dla graczy są opisane na stronie wystarczy tylko poczytać 

@Edit

Poprawiliśmy nieznacznie problem z crashem mc podczas tp na mapy surowcowa bądź nether aby się tam tp należy wpisać odpowienio ./warp surowcowa bądź ./warp nether

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...