Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest na podstawie webtoona czy jak to tam się zwało :D

Ogólnie anime średnie... nie ma nic ciekawego ;/

Oceniać anime po jednym odcinku? Proszę Cię. To anime sie jeszcze dobrze nei rozkręciło. Tak samo chwalili boku dake ga inai machi, a wyszło gówno.

Opublikowano

Oceniać anime po jednym odcinku? Proszę Cię. To anime sie jeszcze dobrze nei rozkręciło. Tak samo chwalili boku dake ga inai machi, a wyszło gówno.

Żeby nie było, boku dake... ble ble, było oceniane 10/10 do 10 odcinka... xD (nie przeze mnie jbc, ja to porzuciłem przy ~8/9

Widać się pośpieszyli z tym animu XDD

Opublikowano

Miałem przyjemność obejrzeć je całe dzisiejszego ranka, mogę powiedzieć tyle..

Oprawy dźwiękowej praktycznie nie ma, a jak jest to moje uszy tego nie dostrzegają (poziom gówna zapewne).

Kreska taka sobie, animacje słabe (momentami wręcz tragiczne), niby jest jakiś romans, ale do mnie nie trafia.

Seiyuu Araty to gość, który podkładał głos pod Slaine z Aldnoah'a. Nic dziwnego, że miałem ochotę go zabić jak tylko otwierał paszczę. Irytujące stworzenie.

Nie wierze, że w tych 13 odcinkach będzie cała fabuła, po prostu w to nie wierze...

Mimo, że za webtoona się nie zabrałem to zakończenie anime wyglądało na bardzo przyśpieszone i niepełne. Śmierdzi mi tu reklamą i to taką perfidną..

417711489342956987022.png

Opublikowano

A co najlepsze w internecie są już wszystkie 13 odcinki XDDD

Co do samego anime, w pierwszym odcinku już trochę pominięte.. no k***a

Czuje, że anime to będzie porażka, więc już od razu odsyłam do mangi.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie wierze, że w tych 13 odcinkach będzie cała fabuła, po prostu w to nie wierze...

Mimo, że za webtoona się nie zabrałem to zakończenie anime wyglądało na bardzo przyśpieszone i niepełne. Śmierdzi mi tu reklamą i to taką perfidną..

Czyli mam rozumieć, że to zwykła reklamówka? Skoro ucinają, to nie wiem czy mi się chce to oglądać...

gfgdf

Opublikowano

No w pierwszym odcinku jak "przedstawiali" ten cały projekt reLIFE, to po prostu wszystko pominęli, a w mandze było wszystko dokładnie wytłumaczone. Na szczęście nie pominęli już tych jego wspominek tego przestawiania projektu, bo ludzie niezapoznani z mangą by się pogubili. 

Jutro jak wrócę ze szkoły, obejrzę resztę (12 odcinków) i pewnie więcej hejtu poleci.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że to zwykła reklamówka? Skoro ucinają, to nie wiem czy mi się chce to oglądać...

Do 6 odcinka jest tak jak być powinno, dalej nie wiem, bo nie widziałem jeszcze.

Opublikowano

mi anime ogolnie sie podobalo :P jest jakies info o drugim sezonie?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Raczej wątpię. Skoro w 13 odcinkach zawarto blisko 100 chapterów, aktualnie mamy 134, to przyjmując, że na kolejny sezon potrzeba kolejnych 100 rozdziałów to drugi sezon będzie nie prędzej jak na jesień przyszłego roku. Pod warunkiem, że:

1. anime nie jest reklamą mangi

2. manga nie skończy się np. za 30-40 rozdziałów

3. manga utrzyma jako taki poziom

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ogólnie strasznie fajne anime, czekam na drugi sezon, pewnie trochę zejdzie za nim wyjdą kolejne odcinki, bo szybko lecą z chapterami :x

k4L2ZMS.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...