Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FROM 0 TO UFE PROJECT - reaktywacja

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 7k energi tlyko 3 zety i 1 alfa ;? cos malo

zeby bylo jak najwiecej czesci to jak klikasz w materializatorze to przelacz statek na phoenixa bo on ma tylko 4k hp i 4k poszycia to ci poszycie nie bedzi ewypadac

( . Y . )

w26yvz-5.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za 7k energi tlyko 3 zety i 1 alfa ;? cos malo

zeby bylo jak najwiecej czesci to jak klikasz w materializatorze to przelacz statek na phoenixa bo on ma tylko 4k hp i 4k poszycia to ci poszycie nie bedzi ewypadac

Z tym phoenixem to wiem, spokojnie. Jednak za te energie zlozylem jeszcze bete (ktora zrobiłem na następny dzien) i lambde, ktora nie zdążyłem zrobić podczas podwójnych i stoi na bazie.

Opublikowano

no pytanie jeszcze jedno mam bo mowisz ze latasz ciagle na mapach bitewnych to pilnujesz dronów cz cpu masz włozone  czy na pl2 nie zabijaja tak czesto?

( . Y . )

w26yvz-5.png

Opublikowano

no pytanie jeszcze jedno mam bo mowisz ze latasz ciagle na mapach bitewnych to pilnujesz dronów cz cpu masz włozone  czy na pl2 nie zabijaja tak czesto?

Pilnuję dronów, jednak mam włożone CPU te za kredyty [Co naprawia drony przy 70% zniszczeń], gdyż z tym za uridium wolę nie ryzykować. Co do zabijania to zależy, bo trafią się noce gdy zabiją max. 5 razy, czasami trafią się noce gdy dronom z 0% zniszczeń robi się 30% zniszczeń, a czasami trafi się tak, że padnę tylko raz. Różnie to tutaj bywa.

Opublikowano

Pilnuję dronów, jednak mam włożone CPU te za kredyty [Co naprawia drony przy 70% zniszczeń], gdyż z tym za uridium wolę nie ryzykować. Co do zabijania to zależy, bo trafią się noce gdy zabiją max. 5 razy, czasami trafią się noce gdy dronom z 0% zniszczeń robi się 30% zniszczeń, a czasami trafi się tak, że padnę tylko raz. Różnie to tutaj bywa.

i nie dostałeś jeszcze bana po 49 dniach bocenia? To czekamy albo na sfe albo bana :D

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

OD RAZU WAM MÓWIĘ - Nie, projekt nie zostanie przerwany po paru dniach.

Więc po ilu? :D a tak w ogóle bardziej wykrywalny ten fsbot czy candy?

Opublikowano

i nie dostałeś jeszcze bana po 49 dniach bocenia? To czekamy albo na sfe albo bana :D

Jak widać nie dostałem. Znam ludzi, którzy bocą sfbotem nawet 24/7 przez ponad miesiąc i są również bez bana. U mnie to wynosi ~~15h/dziennie. :P

Aż zrobię UFE lub konto zostanie zbanowane :P Poprzedni projekt to były całe 3 dni bocenia więc teraz i tak nie jest źle :D

Teoretycznie bardziej wykrywalny powinien być candy, ponieważ jest to bot który nie jest supportowany.

Opublikowano

Jak widać nie dostałem. Znam ludzi, którzy bocą sfbotem nawet 24/7 przez ponad miesiąc i są również bez bana. U mnie to wynosi ~~15h/dziennie. :P

Aż zrobię UFE lub konto zostanie zbanowane :P Poprzedni projekt to były całe 3 dni bocenia więc teraz i tak nie jest źle :D

Teoretycznie bardziej wykrywalny powinien być candy, ponieważ jest to bot który nie jest supportowany.

No to życzę powodzenia w projekcie oczywiście :) i od razu zabieram się do pobierania FsB, niby mam UFE ale dokończę kilka lf4 na 16 lvl robić :D

EDIT: Czy to normalne, że "minimapa" w bocie tak strasznie klatkuje? Ciekawe jest to, iż wentylatory działają na wysokich obrotach gdy bot jest włączony, co w wielu grach są niskie obroty :D

Opublikowano

No to życzę powodzenia w projekcie oczywiście :) i od razu zabieram się do pobierania FsB, niby mam UFE ale dokończę kilka lf4 na 16 lvl robić :D

EDIT: Czy to normalne, że "minimapa" w bocie tak strasznie klatkuje? Ciekawe jest to, iż wentylatory działają na wysokich obrotach gdy bot jest włączony, co w wielu grach są niskie obroty :D

to tak tylko wygląda, włącz podgląd to będzie pięknie chodziło ;p

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Racja,na podglądzie jest płynnie. Oj nie wiem czy polubię tego bota, ustawiłem go perfekcyjnie i gdy mnie ubili to dał się na bazę tak jak miał ale stracił połączenie i kilka minut nie połączył się pomimo że w ustawieniach było co 15 sekund zaznaczone, może drugi raz się tak nie stanie :/

Opublikowano

Racja,na podglądzie jest płynnie. Oj nie wiem czy polubię tego bota, ustawiłem go perfekcyjnie i gdy mnie ubili to dał się na bazę tak jak miał ale stracił połączenie i kilka minut nie połączył się pomimo że w ustawieniach było co 15 sekund zaznaczone, może drugi raz się tak nie stanie :/

mnie jak ubili stał tylko w bazie :/

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Jak macie ustawionego bota? Polecam minimapę dać w lewy dolny róg a zakładkę "statek" [Gdzie macie hp i osłonę] w prawy górny róg, dodatkowo HP i Osłona mają być zaznaczone takim "paskiem" Musicie mieć CPU autonaprawcze włożone, bo gdy bot padnie i zrespi się na bazie - nie poleci, gdy hp nie będzie mu wzrastać.

Opublikowano

Mam ustawione jak trzeba - padłem - naprawił się i stoi na bazie i w logach jest mega spam Dest: 4-2 curr 5 pid 1

Wyślij mi zdjęcia swoich ustawien z gry

Opublikowano

Mam ustawione jak trzeba - padłem - naprawił się i stoi na bazie i w logach jest mega spam Dest: 4-2 curr 5 pid 1

Wyślij mi zdjęcia swoich ustawien z gry

https://snag.gy/tikCTU.jpg

https://snag.gy/zPbED4.jpg

https://snag.gy/GC475D.jpg

https://snag.gy/DtBaGw.jpg

Hmm, z tego co widze wszystko w grze masz dobrze, jednak daj strefy na wysokie. A ustawienia bota?

Opublikowano

No to tak: Wiat x seconds before reconnect - Polecam dać 50sekund

Collect Event Boxes - odznacz to. Bazówka klanowa obok środkowego portalu na 4-2 - Gdy na nią nalecisz wyświetla się przycisk, żeby coś włożyć do bazy aby ją zbudować, bot ten przycisk bierze za event boxa, co za tym idzie bot się zacina.

restore ship when hp are less than - odznacz to, tak i tak zginiesz jak Cię złapią.

Opublikowano

Okej, testuje. A co z PETem który nie włącza mi zbieracza po mimo że w ustawieniach jest zaznaczony collector?

A masz zaznaczone, żeby sprawdzał peta co pare minut? Włącz tam te 2 opcje a w ostatnim okienku wpisz, żeby sprawdzało peta co 4 minuty [Testowane, i według mnie taki czas jest najlepszy]. Może masz peta zniszczonego a masz odznaczone, zeby nie naprawial?

Opublikowano

Okej, testuje. A co z PETem który nie włącza mi zbieracza po mimo że w ustawieniach jest zaznaczony collector?

A masz zaznaczone, żeby sprawdzał peta co pare minut? Włącz tam te 2 opcje a w ostatnim okienku wpisz, żeby sprawdzało peta co 4 minuty [Testowane, i według mnie taki czas jest najlepszy]. Może masz peta zniszczonego a masz odznaczone, zeby nie naprawial?

Chyba zaznaczone, żeby naprawiał chciałeś napisać :P Tak mam, żeby i sprawdzał i wszystko ale dla niego resource collection to tak jakby tryb pasywny -.-

Opublikowano

Chyba zaznaczone, żeby naprawiał chciałeś napisać :P Tak mam, żeby i sprawdzał i wszystko ale dla niego resource collection to tak jakby tryb pasywny -.-

Drogi Panie kolego, resource collection - zbieracz surowcow

Auto-loot - zbieracz skrzynek bonusowych :P

Opublikowano

@up używasz bota na głownym koncie? d

Edit:

@Tluczek9902 Dasz ss swoich ustawien? 

Tak, można powiedzieć że na koncie które jest UFE prawie bo muszę dokończyć ulepszać kilka lf4 z 10 na 16 chyba, no kwestia kilku dni zarobku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...