Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot pod aktualną wersję Tibii + starszą (10.93-11)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pandoriumX dzisiaj nie działa, nie zalogujecie się. Czyżby koniec forum ?

Spokojnie, nawet jak skończy się wspieranie XenoBota to forum pandoriumX będzie działało (będziecie mogli się logować w XenoSuite). Przecież to nie jest forum tylko o botach do Tibii :v

Opublikowano

xenobot mi nie działa co zrobić?Attempting to reach xenobot server,please wait... co się dzieje ?

Miłej lektury.

http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1583846-Problem-z-XenoBotem-10.99

Przyjacielu, nie masz nic zastępczego? Btw - mógłbyś wbić na GG? Pozdro!

Tibia Auto, albo trial do WindBota.

Stąd pobierasz Tibie Auto.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Konto masz potwierdzone na pandoriumX?

Zobacz, czy działa na tych, które Ci wysłałem na pw.

/działają mu

Edytowane przez Marchwj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pobralem tibie 10.00 i xenobota pod nią, a mimo wszystko xenobot uważa,że nie mam złego clienta :/

Po tym jak wczoraj kazali przeinstalować clienta bot nie działa, teraz trzeba czekać aż crack zupdatują. Napisze tu wtedy ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam problem z tym xenobotyem kto bedzie m i umial pomoc wiec jak wlaczam tibie i odpalam xeno i jak wlaczam zeby bot sie zgral razem z tibia to mi wyskakuje takie coś:

wielki komunikat na komputerze Unsupported Senosuite version i pisze dalej zeby zainstalowac i odinstalowac xenobtota i na dole przy bociku pisze failed to inject Xenobot into clijent

prosze zalezy mi na tej pomocy kto bedzie umiał mi w tej sytuacji pomoć bo ja nie wiem :D 

Opublikowano

witam mam problem z tym xenobotyem kto bedzie m i umial pomoc wiec jak wlaczam tibie i odpalam xeno i jak wlaczam zeby bot sie zgral razem z tibia to mi wyskakuje takie coś:

wielki komunikat na komputerze Unsupported Senosuite version i pisze dalej zeby zainstalowac i odinstalowac xenobtota i na dole przy bociku pisze failed to inject Xenobot into clijent

prosze zalezy mi na tej pomocy kto bedzie umiał mi w tej sytuacji pomoć bo ja nie wiem :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1596875-xenobot-nie-dziala-pod-tibie-10/#entry13459085

Opublikowano

Po dzisiejszym patchu XB wywala debugi, każdy to ma więc spokojnie, czekajmy na cracka.

da radę przerobić xeno pod 8.42?

Wątpię, tutaj masz listę pod jakie wersje był bot.

omiJINM.png

Opublikowano

a myślisz że da radę przerobić jakoś elf bota pod dragon ball ? w sensie żeby przerobić cavebot ? a dokładnie Loot nearby targets i loot distant targets ? ponieważ ciała na tibii ID są inne już na dragon ballu

Opublikowano

To jest temat o XenoBocie, ale ok.

a myślisz że da radę przerobić jakoś elf bota pod dragon ball ?

http://www.mpcforum.pl/topic/521702-elfbot-pokemon-naruto-dragon-ball-inne/

dokładnie Loot nearby targets i loot distant targets ? ponieważ ciała na tibii ID są inne już na dragon ballu

Nie grałem nigdy na żadnym ots naruto/db/anime etc, ale myślę, że skrypt na otwierane ciał będzie działał.

To jest ukryta treść, proszę