Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier 2500-3000

Wowson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? 3000
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) 1/2 tygodnie
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? Laptop
Do czego ma służyć komputer? Gry
Czy w koszyku ma się znajdować system operacyjny, monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? Nie
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Nie

Komputerek oczywiście z Radeonem RX 480

Opublikowano

Zwykle po 2 tygodniach można już dokonywać wyboru spośród kilku producentów

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Zależy mi na szybkim zakupie nowego komputera ze względu na to że stary laptop się zepsuł a ja nie mam zamiaru dawać pieniędzy na naprawę tylko odrazu kupić kompa. Więc czy mimo wszystko nie warto kupić tej wersji referencyjnej?

Opublikowano

Zależy mi na szybkim zakupie nowego komputera ze względu na to że stary laptop się zepsuł a ja nie mam zamiaru dawać pieniędzy na naprawę tylko odrazu kupić kompa. Więc czy mimo wszystko nie warto kupić tej wersji referencyjnej?

Warto czekać. Modele niereferencyjne mają być wykręcone na poziomie ~20% wyższym niż wersja obecna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...