Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ocenicie mój kanał?

OnlyOneHeadshot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Tak jak w temacie, mimo iż kanał jest związany z minecraftem, to mam nadzieję że napiszecie pod spodem, dlaczego mam tak mało widzów mimo iż nagrałem już 14filmów i mam więcej filmów od subskrypcji :/

Jak widać na datę filmów, mam mega wenę i wrzucam nawet 3filmy w jeden dzień.

Link na YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCHtk_IujORhf5PyxA4lysfg/videos

Mam 14filmów, więc macie co oceniać, polecam najnowsze gdyż lepiej się do wszystkiego przygotowywałem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego? Bo nagrywasz k***a minecraft, zacznij jeszcze CS'a nagrywać to będziesz miał komplet pod względem nieopłacalności nagrywania materiałów. Nie masz jakiś szczególnych umiejętności względem tego minecrafta to też nikt Cie nie ogląda - bo niczym sienie wyróżniasz. Wrzucanie kilku filmików na dzień też jest bezsensowne. Nie każdy ma czas, a co dopiero chęci oglądać cię 1h dziennie. Już pomijam fakt, że jesteś po prostu nudny i nie będzie się nikomu chciało Cię słuchać, a to jest najważniejsze na YT - umieć zainteresować sobą widza, a to w co ty grasz to sprawa drugorzędna. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Obejrzałem twój parkour, nic się tam nie dzieje, zamiast suba zostawiłbym łapke w dół.  Jestem Twoim 2-gim wyświetleniem czy tam pierwszym, więc jeśli nikt nie obejrzał Twojego filmu to jak miał zostawić suba? Co z tego, że wrzucasz dużo filmów skoro nikt ich nie ogląda? Na Twój problem znalazłem jedno wyjście, dorośnij. 14 filmów to nie jest dużo zwłaszcza, że są to gameplaye, na początku prawie zawsze tak jest, że masz więcej filmów. 

Opublikowano

Bo MC na YT już się przejadło ludziom? Bo nie ma tu nic nowego?

Po obejrzeniu z jednego filmu pomyślałem, że muszę go wyłączyć, bo wpadnę w depresję. Tak smutno gadasz...

3 filmy dziennie to o dużo za dużo. Lepiej zachować systematyczność i filmy, które nagrasz 'na górkę' publikować powoli.

Poczekaj z nagrywaniem, aż będziesz miał coś ciekawego do przekazania. Lepiej się przygotuj i zmień temat na coś, o czym nie ma setek kanałów.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Wpisałem sobie w wyszukiwarce na YT "Minecraft":

869901467215639383457.png

Na pewno każdy, kto szuka czegoś związanego z Minecraftem, trafi spośród prawie 100 milionów filmów na twój kanał.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zrobiłem transkrypcję minuty twojego filmu "Co nowego w Minecraft 1.10"

Siemano, siemano, z tej strony record, a to jest nowa aktualizacja do Minecrafta, w której przedstawię wam co weszło, yyy, niwe, yyy co weszło, co dodali, tak, co dodali, takie właśnie niedźwiadki różne, takie ciekawe rzeczy i wam właśnie chce to eee pokazać i tutaj mamy właśnie niedźwiadki. Zacznijmy może o tego, że eee pokaże wam te najważniejsze rzeczy które dodali do Minecrafta, a te które zostały tam na przykład em dla mep mep mep map makerów to yyy i tak wam ich nie pokaże yyy ponieważ ja się nie znam na yyy commando blockach. Więc zacznijmy od tego, że dodali właśnie takie niedźwiadki i te niedźwiadki występują na biomach zimowych i jeśli do nich podejdziemy, podejdziemy jeśli będą w grup, w grupce z małymi niedźwiadkami to one nas yyy zaatakują.

Przeczytaj sobie te fragmenty zaznaczone na czerwono, to właśnie powiedziałeś. Cały czas tylko yyy, eee, powtarzanie słowa po kilka razy, jąkanie.

Teraz fragmenty zaznaczone na zielono - mówisz kilka razy o tych niedźwiadkach, później niby od początku opowiadasz o tych zmianach w aktualizacji. Nie wiesz wogóle o czym chcesz na tym filmie powiedzieć, od czego zacząć. Jeśli masz z tym problem, to zapisz sobie wcześniej wszystko na kartce czy coś i zerkaj sobie na nią podczas nagrywania.

https://www.youtube.com/watch?v=_vUyvPEdm-U q dlaczego on np jakoś nie mówi z emocjami tylko normalnym tonem jak ja i ma tyle subskrypcji? 

Obejrzałem minutę filmu, nie słyszę jąkania, yyy, eee.

Teraz spójrz na fragment tekstu zaznaczony na niebiesko. Coś to chyba przypomina. Wszedłem na kilka filmów tego Verteza, każdy rozpoczyna przywitaniem "Siemanko, siemanko". Nie wiem czy to przypadek, czy może celowy zabieg, ale twoje filmiki też zaczynają się takim wstępem - dokładnie takim samym. Jest tyle przywitań: "Cześć!", "Hej! itd., ale ty używasz akurat "Siemanko, siemanko". Wydaje mi się, że chcesz się upodobnić do tego youtubera, myślisz, że skoro jesteś taki jak on (między innymi "mówisz takim tonem głosu jak on" - fragment zaznaczony na pomarańczowo), to uda ci się zdobyć tysiące subskrybcji, To tak nie działa. Jeśli chcesz zdobyć widzów, musisz być oryginalny.

Jak widać na datę filmów, mam mega wenę i wrzucam nawet 3filmy w jeden dzień.

Gdybyś miał wenę, to nagrywałbyś coś innego niż Minecraft.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...