Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytan odnosnie gry

AntiHero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Niedawno wrocilem do darkorbit i zastanawiam sie nad kupnem peta. Mam 60k uri, i zamierzam kupic rabat. Pet bedzie glownie pod kami, gdyz mam 4 wrota gotowe (alfa, beta, gamma i zeta) i duzo mi to ulatwi. Ile bede musial zainwestowac w peta zeby sie nadawal do wrot? I jak to dziala z expem dla peta we wrotach?

2eg8h3a.jpg

Opublikowano

Pet to duże ułatwienie dla gracza ze słabym wyposażeniem, Aby w pełni wykorzystać jego możliwości trzeba wbić na nim 8 poziom czyli 4 mln PD, Pet dostaje 5% PD zdobytego przez ciebie, czyli żeby wbić peta na 8 poziom musisz uzyskać 80 mln PD. Za wrota które wymieniłeś uzyskasz 50 mln PD. Pozostałe 30 mln PD na misjach będzie najłatwiej zdobyć. Rada ode mnie: wbij PET'a na 8 poziom, kup kamyka 3lvl i handlowy 3lvl, dalej nic już z nim nie kombinuj.

Ps: naprawa peta na 8 lvlu to 90 uri ale z premką za darmo, więc radzę kupić premke zamiast rabatu :D

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Podaj wyposażenie jakie posiadasz, bo to zależy czy opłaca Ci się kupować peta.

W peta zainwestować będziesz musiał czas na wyexpienie go na 8 lvl + kupić mechanizm kamikadze (3lvl) za 50k uri.

Exp przypisany do twojego konta za ukończenie wrót (np. wrota beta - 4mln expa) dodawany jest też do twojego peta (5% ze zdobytego). Czyli po ukończeniu takich wrót, twój pet dostaje 200k expa (musisz mieć go załączonego!) 

No i to chyba tyle :>

500.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...