Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VW Golf 1.4 a awaryjność

nfsw1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktoś może jakieś zdanie odnośnie awaryjności tego silnika ? Chodzi dokładnie o tą wersję z 75 km :) Przymierzam się do kupna auta lecz znajomy mi powiedział, że 1,4 nie opłaca się brać ponieważ jebią się na potęgę... 

Opublikowano

Jestem posiadaczem takiego, prędzej spodziewaj się wygrania w lotto niż awarii silnika, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło ;)

Czyli znajomy głupoty gadał :D Potrzebuje auta do dojazdów do szkoły więc gulfa sobie upatrzyłem :) Ile dałeś za swojego jeśli nie jest to tajemnicą ? :D

Opublikowano

Trochę spóźniony, dałem 3,5 kafla. ;)

Moje pierwsze autko od zdania prawa jazdy. Jak trafisz na uczciwego sprzedawcę, to długo nim pojeździsz bez większych wydatków. :P

graphic.png

Opublikowano

Nie bierz gulfa poniżej 1,6

To ani ekonomiczne i mułowate w dodatku.

Spali Ci tyle praktycznie co 1,6 a różnica w osiągach ogromna.

Jeszcze powiedz, że za 3,5 tysia chcesz IV kupić 

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam gofra 1.4 i co do awaryjności to jej nie ma chyba, ze wjebiesz sie w rów heheh, aleee 2 raz bym nie kupił 1.4. Spalanie prawie takie samo jak 1.6. Mułowaty to nie jest, ale szybki też nie xD

Jak się go ciśnie to potrafi zjesc 12 litrów hehe, a jak nie to około 8.

Opublikowano

Koledzy wyżej, pytałem się o awaryjność silnika a nie co ile pali. To ma po prostu jeździć i tyle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...