Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AGbot nie działa

xJPx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak wiem ,że nie ma loadera. Ale odpalam nuconectora , agbota + luncher ( normalnie ) . I AGbot nie działa. Tzn, że działa on jedynie z loaderem ?

Weteran
Opublikowano

Nie. Użyj MediaPatchera (znajdziesz go w folderze z Agbotem)

Skopiuj go do folderu z silkiem i odpal.

...

Opublikowano

ja mam inny problem , wczoraj Agbocik jechał pięknie ale dzisiaj odpalam nuconnectera , agbota , loadera i wyskakuje bląd

"can't create file transfer manager .May pack file corrupted or someone already acessing it now...try a few minutes later

Co robic ?

Opublikowano

Ten sam problem miałem , odpowiedź padła to po co piszesz o tym 2 raz ;] ?

Dzięki wielkie za pomoc ;* <3

Opublikowano

Ja mam inny problem. Załaduje sobie agBota elegancko sie loguje i .. NIC... koles stoi w bezruchu, natomiast w agBOCIE "bot console" jest ciągle napisane "walk toward (x:y)" o co chodzi?

Jesli chodzi o FAQ na temat agBOTA sprawdzilem. Moja postac sie nie rusza nie atakuje a mapy są. Wszystkie opcje sa ładnie właczone natomiast kiedy dam opcje "surrounding monsters" nie widzi zadnego potwora.

I jeszcze jedna sprawa. Uruchomilem od nowa agbota w sensie wyrzucilem go i zainstalowalem nowego (wszystko krok po kroku) wlaczylem agbota i gre.... no i okazalo sie ze agbot w ogole nie odcztał mi postaci ... w okienku CHAR mam dalej "Player name".

Opublikowano

A na moje oko to masz starego bota albo pomyliłeś nuConnector . Powinien być taki teraz nuConnector75

Link do agBota www.rev6.com/bot

W tabelce jest wszystko. Mam nadzieje ze załatwi sprawę...

• Dodaj nową pozycję...