Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka grafika?

prozakowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim :) 

Niedawno padła mi karta graficzna i muszę coś wykombinować nowego. Mój budżet to 500-600zł. 

Specyfikacja mojego kompa; 

- Athlon II x2 (za niedługo chyba także go wymienię na czterordzeniowy) 

- Gigabyte MA74GMT-S2

- Zasilacz Modecom Feel 1 600w

Zależy mi żeby ładnie chodziła mi Tera Online. Ze wcześniejszą kartą GTS 450 chodziła nawet, ale na najniższych detalach. Pozdrawiam 

Opublikowano

gtx 750 ti, mniejszy pobór prądu od gts 450, więc zasilacz powinien dać radę, ale wiedz, że jest on mierny i nie tutaj nie zalecamy dalszej pracy na nim :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Dzięki, na zasilaczem też się zastanowię. 

A jeszcze jedno - Czy jeśli podpinam kartę graficzną i komputer nie chce się uruchomić, po jej odpięciu także (muszę od nowa podpiąć wszystkie kable i wtedy śmiga) mogę mieć pewność że to grafika? 

Opublikowano

Zależy co rozumiesz pod pojęciem "muszę od nowa podpiąć wszystkie kable i wtedy śmiga"

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Co do tej TERY, nie licz na cuda. Ta gra ma straszną optymalizację i wymaga lepszego procesora. Polecam kupić nowy zasilacz, bo najprawdopodobniej stara karta padła od tego szajsu z czarnej listy ;>

Opublikowano

A  jaki zasilacz polecacie tak do 150-200pln? 

Kuzwa, cała wypłata pójdzie na robienie auta i kompa, nie polecam wkraczać w dorosłość xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...