Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne zacinanie się Metina

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Odkąd mam nowy PC ( 6 miech ~~) mam ściny w metinie - pojawiają się w ciągu minuty 2-3 razy, a każda ścina trwa pomiędzy 5 a 10sekund, czyli mam 30 sek grania i 30 sek patrzenia sie na 1 klatkę..  Nie mam pojecią już co robić. Dodam że PL metin działa normalnie, mam takie lagi na Antarisie, WOM2.

Sprzęt

AMD Radeon R9 270x

Intel I3 4170

8 gb ram 

Dodam tyle, że do każdego przycięcia towarzyszy dziwny dźwięk z komputera, coś jak " zip" który trwa może 0,3s i pojawia się ZAWSZE.

graphic.png

Opublikowano

Przyczyną może być ustawione CPU. Bądź nieaktualne sterowniki.

Zaktualizuj wszystko co się da, zapobiegniesz kolejnym problemom z grą.

dodam, że antaris ma lekkie lagi.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

wiem ze metin2 ma swoje lagi - nie liczyłem na takie odpowiedzi. Problem musi siedzieć gdzieś głębiej, tylko nie wiem gdzie. 

Nie jestem aż takim debilem, żeby nie grać na aktualnych sterownikach, dodam że sprawdziłem każdą możliwą opcję w ustawieniach gry i sytuacja zawsze trwa i wygląda tak samo - nie ważne czy gram na 1440x900 75fps i maxach czy tez okienko 800x600 z low

graphic.png

Opublikowano

wiem ze metin2 ma swoje lagi - nie liczyłem na takie odpowiedzi. Problem musi siedzieć gdzieś głębiej, tylko nie wiem gdzie. 

Nie jestem aż takim debilem, żeby nie grać na aktualnych sterownikach, dodam że sprawdziłem każdą możliwą opcję w ustawieniach gry i sytuacja zawsze trwa i wygląda tak samo - nie ważne czy gram na 1440x900 75fps i maxach czy tez okienko 800x600 z low

Podaj specyfikacje komputera

Opublikowano

Gdybym miał Jebie ty dysk to miałbym problem we wszystkim i wszędzie a problem występuje na tych 2 serwerach tylko

graphic.png

Opublikowano

ja tak mam wszedzie, taki urok metina... coż poradzić, gra wymaga więcej niż wiedźminy i jakieś arki ^^ 

Opublikowano

Dodam tyle, że do każdego przycięcia towarzyszy dziwny dźwięk z komputera, coś jak " zip" który trwa może 0,3s i pojawia się ZAWSZE.

Może to po prostu znaczyć, że twój komputer się przegrzewa.

­

Opublikowano

Nie jestem idiotą dbam o swój sprzęt i się w miarę znam na tym, metin 2 jest niedojebany i chciał się czytać z płyty a ze nic w napędzie nie było to się zaciał wystarczy jakakolwiek płyta w napędzie albo go odpiac na jedno wychodzi. Jak coś bocilem na easy servie to 10 kont bez zajakniecia idzie

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...