Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bigpoint, gdzie lepiej zacząć grę?

BlackXF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Bez botów i ładowania kasy (nie licząc premki za 7zł) dobiłem w miesiąc do takiego stanu konta: diminisher, aegis, spearhead, 8irków, apis, full lf3 + 6lf4, full bo2, 6 havo :) Dalej twierdzisz, że nie opłaca się zaczynać bez ładowania kasy?

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Jak sie potrafi grac to nie trzeba ladowac kasy. Oczywiscie premka zawsze sie przyda ale co to jest pare euro...

2eg8h3a.jpg

Opublikowano

@up

Bez botów i ładowania kasy (nie licząc premki za 7zł) dobiłem w miesiąc do takiego stanu konta: diminisher, aegis, spearhead, 8irków, apis, full lf3 + 6lf4, full bo2, 6 havo :) Dalej twierdzisz, że nie opłaca się zaczynać bez ładowania kasy?jja

jakbym wiedział skąd mieć premke za 7zł to też bym już się jakoś szybko rozwijał :D

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

@up

Bez botów i ładowania kasy (nie licząc premki za 7zł) dobiłem w miesiąc do takiego stanu konta: diminisher, aegis, spearhead, 8irków, apis, full lf3 + 6lf4, full bo2, 6 havo :) Dalej twierdzisz, że nie opłaca się zaczynać bez ładowania kasy?

:|

Tyle to się kiedyś robiło latami, ale to tylko pokazuje, że ta gra zawsze może upaść jeszcze niżej. Zgaduje, że z klanem lub aukcjami się czegoś takiego dorobiłeś - z resztą dzisiejsze aukcje to śmiech na sali.

Co do tematu zacznij od poszukania kolegów inaczej jesteś masochonistą.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

@up

Jak ktoś gra 24/7 to nie dziwne że się tego dorobiłeś. Jakim cudem 6  havo ? 

Opublikowano

Jak sa double gate rewards mozna chyba 2 trafic ale nie jestem pewien. Moze ktos inny wie?

Tak, wtedy można wychaczyć 2 Havoc, 50 kluczy, 100 CDD i 2x PD + Poważanie.

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jak sa double gate rewards mozna chyba 2 trafic ale nie jestem pewien. Moze ktos inny wie?

­

Zety po 40 k urki wychodza, a z zety 50 kluczy i 100 cdd i 2 havo może wpaść. Jak jest 30 % i mam rabat 25 % to jak normalnie po 200k jest to z rabatem i przecena wychodzi ok 90 k uri za złożenie a 45 k się zwraca. Często się taniej niż 200 k składa to zeta nawet poniżej 40 k urki może wyjść.

Opublikowano

@up

Jak ktoś gra 24/7 to nie dziwne że się tego dorobiłeś. Jakim cudem 6  havo ? 

grałem około 4-6h dziennie, 6 havo z 4 zet :), all robione w podwójny dzień wrót :) diminisher ze skrzynki, 

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

­

Zety po 40 k urki wychodza, a z zety 50 kluczy i 100 cdd i 2 havo może wpaść. 

Raczej 50 kluczy i 100 cdd... i 2 havo też może wpaść.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...