Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja taka słaba.

Brak ss.

Kolejny easy survival gildie po 5 minutach 5 stakow diaxow.

Wszedłem na serwer no ogólna ocena serwera słaby 3/10

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Prezentacja taka słaba.

Brak ss.

Kolejny easy survival gildie po 5 minutach 5 stakow diaxow.

Wszedłem na serwer no ogólna ocena serwera słaby 5/10

Wszedłeś ... tu liczy sie rozgrywka a nie wejdziesz, popatrzysz i wyjdziesz. Codziennie u nas gra +50 osob , autorskie skrypty , wszystkie pluginy dobrze spolszczone i cóż wiecej? Nasz serwer jest wyjątkowy.

Opublikowano

Co jest wyjątkowego w ryciu kamyka 24/7 + klepie na 1.7? Wgl na tym forum nie ma 50000 serwerów tego samego typu... + prezentacja 2/10

Opublikowano

Słaba reklama.
Tylko 2 obrazki i zero informacji.

REKLAMA w budowie , ale i tak ladna , a nie jak prawie wszystkie , gotowy generator i rozpisza sie w ch** i co TO MA PRZYCIAGNAC GRACZY? a do serwera to najlepszy SV WG + Mega DROP. Wkrotce nowe autorskie pluginy : Craftingi , otchlan i wiele wiecej

Opublikowano

Słaba reklama.

Tylko 2 obrazki i zero informacji.

REKLAMA w budowie , ale i tak ladna , a nie jak prawie wszystkie , gotowy generator i rozpisza sie w ch** i co TO MA PRZYCIAGNAC GRACZY? a do serwera to najlepszy SV WG + Mega DROP. Wkrotce nowe autorskie pluginy : Craftingi , otchlan i wiele wiecej

Kolego, przecinek stawiamy po słowie a nie między. Interpunkcja i ortografia też nie powala.

@topic

Niby najlepszy SV WG + Mega DROP a tylko 50+? A i raz masz autorskie skrypty a raz pluginy, dziwne. Skoro wstawiasz reklamę to raczej użytkownicy powinni ją oceniać a nie ty. Serwer taki jak każdy inny nic nowego.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

juz pisalem wyzej : reklama w budowie, myslisz ze co ? mam duzo czasu na robienie reklam 1 serwera? mam 20 i to mi wystarczy :> , Po ilosci graczy to swiadczy o tym ze troche przyciagnal MPC.

Jutro EVENT 19:00 Wbijamy :D

Opublikowano

Potrafisz chociaż napisać w czym ten serwer jest lepszy od MILIONA innych takich samych?

O sukcesie serwera świadczy to jak chętnie gracze dają dotacje na jego utrzymanie i rozwój. Jaki masz z tego serwera przychód miesięczny po odliczeniu kosztów?

images.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Nic tu nie ma co zachęca do odwiedzenia waszego serwera, podaliście jedynie ip, i podstawowe informacje. Równie dobrze mogliście wstawić adres na jakąś listę 1000 innych serwerów, gdzie podane są te same informacje. Niczym mnie nie zachęcacie.

Nie polecam chociażby za samo lenistwo autora tematu, bo obstawiam, że to jeden z założycieli tego serwera. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co wiem to był tylko jeden server taki dobry a miał on taką samą nazwe i ip mc.easysv.* miał on chyba +100 graczy nie net tylko pl :}  server na skryptach to tak jak byś  bez bielizny chodził .

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...