Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam FB na Sawie

czaras73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi w 1 bocie wyskakuje, ze mam uruchomić grę chociaż mam uruchomioną. Mógłby ktoś pomóc? W 2 bocie nie widać jaki config ma być.

Opublikowano

Ten MH według mnie jest słaby. Połowa rzeczy źle działa a FishBot nie jest zbyt wydajny. Macie coś innego?

Opublikowano

Ten MH według mnie jest słaby. Połowa rzeczy źle działa a FishBot nie jest zbyt wydajny. Macie coś innego?

Sam korzystam z tego multihack predoria i w ciągu 2 dni +500 sm więc chyba nie jest najgorszy ...

Ponoć metin2mod jeszcze działa co do tego to nie wiem bo nie sprawdzałem..

Opublikowano

Sam korzystam z tego multihack predoria i w ciągu 2 dni +500 sm więc chyba nie jest najgorszy ...

Ponoć metin2mod jeszcze działa co do tego to nie wiem bo nie sprawdzałem..

Sprawdzałem kamera wywala po wybraniu postaci. A powiedz mi jak masz ustawionego tego fishbota ile sekund na co dokładnie.

Opublikowano

Człowieku ten FB co Ci podali wyżej jest najlepszy tam. Skoro nie potrafisz skonfigurować odpowiednio to nie nasz problem :). Nie ma lepszego niż ten co podał kolega wyżej.

Opublikowano

a jak ustawic tego bota co jest na predoria bo jak daje fish bot to nic się nie dziekie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Fb nie mam ale działa mh by sielu

Co ma MH do FB?

Działą polecam używać google tłumacza jak się czegoś nie potrafi :). Ja rozgryzłem to po 15-20 sekundach i mi wszystko działa nawet na zminimalizowanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...