Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do podkładki

TinaMK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nadeszły wakację, po długim czasie gry w CS:GO, postanowiłem że jestem już na tyle dobry, aby kupić sobie Profesjonalny sprzęt do gry, mianowicie zakupiłem wczoraj podkładkę Steelseries Qck Heavy czytając wiele opinii, komentarzy dowiedziałem się, że jest to JEDNA z NAJLEPSZYCH podkładek gamingowych, w nastepujących dniach mam zamiar kupić myszkę, jeśli ktoś uzywa mojej podkładki (chociaz myszy gamingowe raczej wszystkie na tej podkładce działają) to piszcie komentarze jakie macie myszki (planuje kupić juz profesjonalną aby była na dłuzej także jesli chodzi o budżet to jakieś 270zł) piszcie jak się sprawują, ile je macie i na co narzekacie:)

z góry dzięki :)

Opublikowano

QCK nie jest jedną z najlepszych, zowie g-sr przebija wszystkie, niestety, aktualnie w polskich sklepach nie jest dostępna.

Co do myszek:

DM1 Pro - imo najlepsza myszka jak dotąd. Bez zbędnych sterowników (jedziesz na lana, podlaczasz i grasz). Do tego jest to polska firma, wiec wspierasz gospodarkę krajową :) Technicznie i pod względem wykonania bije wszystkie myszki na głowę.

Deathadder chroma

zowie ec/za/fk (słyszałem, że też są problemy z dostępnością w pl)

ss rival

Wymieniłem myszki kolejno od najlepszej, oczywiście jest to moje zdanie :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Być może. Tak czy owak ta podkładka jest jedną z najlepszych. Słońcu oglądając progamerow widzimy u większości steelseries. Bardziej zdania są podzielone jeśli chodzi o myszkę

Opublikowano

Być może. Tak czy owak ta podkładka jest jedną z najlepszych. Słońcu oglądając progamerow widzimy u większości steelseries. Bardziej zdania są podzielone jeśli chodzi o myszkę

Popularny Kucyk od stilsirjes jest gruby. Kto co lubi, ale g-sr przebija ją samym ślizgiem. B)

Co do myszki.. na Twoim miejscu brałbym te ODŚWIEŻONE wersje zowie od Benq. Wybierasz Sobie ideolo pod łapke, i śmiga.

Jak zowie Ci się nie podoba, no.. to DM1 pro, świetna i prosta mycha.

@TinaMK

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...