Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić Overwatcha?

Krad90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sensie stacjonarnie? Empik, Media Expert, Media Markt, RTV AGD. (z czego nie wiem czy nadal są sprzedawane w punktach)

Przez internet: cdp.pl, agito.pl 

Opublikowano

Ja kupilem na www.playergames.pl/, ale czekalem jakis tydzien na przesylke. x_X

Opublikowano

Jeśli patrzysz na cenę to najlepszym wyborem jest zakup w oficjalnym sklepie blizzarda. Po zmianie regionu na ameryke cena jest zdecydowanie najniższa (40$ co po przewalutowaniu bankowym daje jakieś ~163zł). 

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Polecam G2A.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Polecam g2a , keye a z stacjonarnych empik saturn ,sprawdzone dobre, trzeba poszukać a okazje się i znajdzie :)

Opublikowano

Bo to linki do wersji origins ( dodatkowe skórki ), jeżeli chodzi o mnie kupiłem w media expercie dwa kody na 20euro na steam po 91 zł każdy. Jest okej.

28bb3w1.png

Opublikowano

Ta gra podrożała czy jak ? Ja w dniu premiery w rtv agd odbierałem za chyba 205 albo 209 zł a tutaj same linki po ~230 zł

Gry w sklepach zwyczajnie były przecenione, a teraz po prostu są w swoich normalnych cenach.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...