Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chamstwo moderatora forum iMetina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja pamiętam jak gepard mi tam ezociki podrzucał a Coke od zawsze była kosa więc mi nic nie dał ale piotro zdrajca jak dostał MOD to zapomniał o kolegach z którymi chodził na bossy żeby się legalnie dorobić . 

Gdybyście nie obrabiali , każdy żyłby w zgodzie ;* . Też pamiętam Cię z tej lepszej strony , ale odwaliło Ci więc sory 

Ja również dziękuje Piotro i Coke tyle co miałem od was pomocy z bosmi to bym tyle ulepek w 3 miesiące nie na dropil

+ dziękuje za darmowy odpał na zadymki z komend, przynajmniej mogłem się bawić za darmo i ja w tym widzę niesprawiedliwość bo każdy musiał dropić po 6h a ja miałem to w 5 min.. 

Odpał to miałeś od Tamale lub Mainego AHAHA.  Idź lepiej popraw tego swojego irokeza Legendo imetina hahaha xD

Tak tak a to że latasz ciągle na postaci GO COke to zapomniałes? hahhhaa nie ośmieszaj się

Ja również dziękuje Piotro i Coke tyle co miałem od was pomocy z bosmi to bym tyle ulepek w 3 miesiące nie na dropil

+ dziękuje za darmowy odpał na zadymki z komend, przynajmniej mogłem się bawić za darmo i ja w tym widzę niesprawiedliwość bo każdy musiał dropić po 6h a ja miałem to w 5 min.. 

Odpał to miałeś od Tamale lub Mainego AHAHA.  Idź lepiej popraw tego swojego irokeza Legendo imetina hahaha xD

A to że latasz ciągle na postaci Go Coke to zapomniales?

nie ośmieszaj się

cała prawwda o serwerze pada post po poście :)

piotro zalatwisz mi jakąś postac 260? dogadamy się? :))

Nie da się tak chłopcze , jest przypisana do jednego IP ... Brawo TY xD... 

HAHAHHAA akurat....

sam latałes setki razy na postaci Gerarda GO

potem na postaci Coke GO

nie ośmieszaj się cwaniaczku 40kilowy bo w takie bajki nikt nie uwierzy....

Przypisano to tobie role przygłupa i tak chyba zostanie.

Wstyd ci sie przyznac ze jestescie oszustami?

Tb nie wstyd się przyznać za co masz bana xD.

Chłopcze można to łatwo udowodnić , jak ktoś zainteresowany do postaci GM, prosze o PW ;* 

Opublikowano

Przyznaje się do swojego chamstwa co do Pana Luckiego - nic nie usprawiedliwia mojego zachowania . Jedynie traktuję Tych panów tak jak Oni mnie . Tyle mam do powiedzenia w Tym temacie. Nie pozwolę Sb, żeby jakieś smarki obrażały mi rodzinę  ;)

Opublikowano

Ja ogólnie jestem pod wrażeniem, że ten serwer jeszcze istnieje! Wielkie propsy, Choć, muszę przyznać,  że trochę musiałeś się namęczyć z tym tematem, myślę, że to w sumie nie jest miejsce od tego, Fajnie podzieliłeś się z nami tym, fajnie ludzie ( w tym ja) wzięli sobie to do serca i fajnie.
Dużo tu kontrowersji i to mnie przeraża. xD 

Opublikowano

xJądro zobacz jak sie wypowiadasz do użytkownikow. dziwie sie ze fifol trzyma takie ściery :) chyba na prawde za friki odwalacie za niego robote ze przymyka oczy na to co robicie :D

Tylko takie owady jak Ty tempie.  :lenny: LyckuCycku lub Lucek od spłuczek . xD Wybierz Sb jak wolisz, Pan wyraża zgodę B)   

Opublikowano

xJądro zobacz jak sie wypowiadasz do użytkownikow. dziwie sie ze fifol trzyma takie ściery :) chyba na prawde za friki odwalacie za niego robote ze przymyka oczy na to co robicie :D

Tylko takie owady jak Ty tempie.  :lenny: LyckuCycku lub Lucek od spłuczek . xD Wybierz Sb jak wolisz, Pan wyraża zgodę B)   

Myślisz że osoba która pisze tempić może kogoś tępić? :) zastanów się dzieciaku bo to nie literówka tylko zwyczajne braki... ja wiem że przecierając mechanikom narzędzia w warsztacie jest ci obojętne czy cię tempią czy tępią ale jak już chcesz komuś pocisnąć wypadałoby jednocześnie samemu się nie disować ^^

Wracając do tematu dzięki że w każdym swoim poście potwierdzasz moją opinie na twój temat. Po za tym w innym poście w którym ktoś pomylił cie z tym 'jutuberem' też go zwyzywałeś mimo że nie masz pojęcia kto to. Wszędzie robisz taki sam bajzel pokazując swój kompletny brak kultury i brak obycia.

I jeśli mówisz o tępieniu kogokolwiek to pochwal się może jak wbijaleś do nas na TS żeby wyzywać się z pewną osobą, i ostatnio też miałeś wbić dopóki Czarny ci nie powiedział ze ja tam siedze - momentalnie ci się odwidziało :D

Opublikowano

Jak dalej dyskusja będzie odbywała się w taki sposób to temat powędruje do kosza i będziecie pisać o administracji tego serwera na PW :)

Opublikowano

No własnie o to chodzi że nie tępię , tylko tempie cukiereczku.  ^^ Poczytaj posty kolegów którzy pisali że bedą mnie '' tempic '' 

Ale wiesz tylko taki błazen jak ty LyckuCycku jak zwykle nie zrozumiałeś przekazu xDDD...  ^^

Opublikowano

widze cyrk na serwerze

Cyrk to mało powiedziane, ale dzięki "uprzejmości" administracji z imetina, to co tam jest na porządku dziennym wcielają tutaj, i Wy możecie to zobaczyć na własne oczy i wyciągnąc wnioski :)

wystarczy rzucić okiem na posty moderatora xpiotroTM - same obrazy, zero argumentów :(

identycznie jak na imetinie, robią co chcą NICZEGO nie argumentując. Kompletnie niczego :)

Nie rozumiem dlaczego Fifolskiemu kompletnie nie zależy na opinii serwera i nie chce sie pozbyć tych nastolatków z administracji <bezradny>... ale nie mój interes, ja tylko pokazuje Wam co tam się dzieje!! i pomagam podjąc decyzję co do wyboru serwera na przyszłe miesiące.

PS dziś nowy temat ! nie bedziecie zawiedzeni :)

Lubie to xD... Aż tak mądrze napisałeś , że dam Ci tego plusa xDDD.

Brawo Ty xD

PS.Żartowałem hahaha ^^  

Opublikowano

jeżeli cie obraził możesz go pozwać do sądu lub cały serwer wtedy zostanie on zamkniety  z takiego powodu ze jest on nielegalnie otwarty i wykorzystują nie swój kod nie musi to być firma Ymir'a zeby zamknąć serwer

Opublikowano

Ogólnie ten imetin to za przeproszeniem takie g… o, że naprawdę dziwię się, że ktoś tam w ogóle gra, ale ten temat jest jeszcze większą porażką Wyjdź sobie chłopie na dwór, a nie płaczesz Wstyd pisać taki syf na MPC.

Opublikowano

xPiotro znany jako MoD xJądro Lider Gildi Parówczaków Zosrał wy y ;)ba ny z MODERATORA Jeszcze Coke ;) i Serwer będzie miał szanse małą aby mieć jakikolwiek nowych graczy .

Opublikowano

xPiotro znany jako MoD xJądro Lider Gildi Parówczaków Zosrał wy y ;)ba ny z MODERATORA Jeszcze Coke ;) i Serwer będzie miał szanse małą aby mieć jakikolwiek nowych graczy .

Chyba Cię głowa swędzi Nochalu.

PS. Jak tam operacja z przegrodą , bo pamiętam jak mi mówiłeś, że powoli fundusze Ci się zbierają.  xD

PS.2 Następnym razem nie zaczynaj do gimnazjalistów, bo mogę znowu Ci poprawić Nosek xDDD  :lenny:

Ogólnie ten imetin to za przeproszeniem takie g… o, że naprawdę dziwię się, że ktoś tam w ogóle gra, ale ten temat jest jeszcze większą porażką Wyjdź sobie chłopie na dwór, a nie płaczesz Wstyd pisać taki syf na MPC.

Skoro temat jest taką porażką to dlaczego się w nim wypowiadasz? Hmmm...?? właśnie.

W tym temacie razem z ludźmi z imetina oraz moderatorem xPiortoTM pokazujemy jak wygląda chamstwo na serwerze imetin.

I w tym miejscu podziekowania dla ciebie piotro, dzieki tobie nie musimy dawać tu SS'ów bo wszystkie obrazy, wyzwiska jako dowody piszesz SAM :) dzieki

A wnioski pozostawiam każdemu kto zamierza bądź zamierzał wybrać się na serwer iMetin.

Ojojoj Biedactwo  T_T ... Na ts odwagi nie masz wejść to chociaż zostaniesz przytyrany publicznie . Bo jedynie przy kolegach szczekasz  ;)

Opublikowano

Witam ponownie, jako że ostatnio zakończyłem OFICJALNIE kariere na ww serwerze napisałem krótkie pożegnanie.

Gdyby ktoś nie wierzył w prawdziwość SS oto link do tematu : http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/229918-luckylucky-%C5%BCegna/

Oto posty tego moderatora :

Kolejna rzecz : Ktoś napisał coś złęgo o moderatorze xpiotro: napisałem : popieram - brak SS ponieważ post od razu został usunięty. Ja natomiast dostałem takie ostrzeżenie :

Już pomijam że to zdanie jest niepoprawne. Ale ok dostałem ostrzeżenie...
Najlepsze jest to że ten sam moderator napisał tak :

też poparł nieregulaminowy post - który powinien usunąć mało tego...

tu fragment regulaminu :

Czyżby rozdawał ostrzeżenia komu chce i za co chce? :O

Kolejna rzecz: a inny post dostałem ostrzeżenie w którym ten sam MO obraża mnie...

No to chyba lekkie przegięcie żeby moderator dawał ostrzeżenie i obrażał użytkownika :D

Za co dostałem ostrzeżenie od coke :

Pisałem do niego PW dwukrotnie za co jest warn, ani raz nie odpisał. Wkońcu udałem się do Fifolskiego i jak widać na fragmencie SS' zdjał mi tego warna i napisał: pewnie coke się pomylił...A to że nie odpisał na PW dwa razy mimo że odczytał to nieważne, ehh. Ale warn zdjęty więc było ok... niby

I tu pojawia się pytanie do Pana Fifolskiego

Zapowiadasz premiere S3 - reworka imetina, a tu takie rzeczy dzieją się na S1.

Chyba to nie poważne... Może czas wyzmieniać Administratorów? Z tego co wiem to obiecałeś że będzie nowa administracja.

Pewnie to był chwyt reklamowy bo wszyscy wiedzą że obecna administracja to oszuści (w kolejnym poście będzie pokazane dlaczego!!), chamy jak widać wyżej i przede wszystkim dzieci. Czy to nie za mały wiek na range moderatora? Taka osoba raczej powinna pracować nad lekcjami, bądź powinna wyjść pokopać piłkę niż moderować forum gry na której przecież zarabiacie...

Moderator powinien służyc graczom. Jak kiedyś napisałem to na forum do xPiotro to mi napisał że nie będzie mi w niczym służył ani pomagał. No to od czego on jest moderatorem? od warnowania i oszukiwania?

Dodatkowo jeśli chcecie i potrzeba moge wrzucić nagranie z TS, gdzie moderator xPiotro mnie wyzywa, po czym po minucie jego kolega coke daje mi bana na 7 dni!! z dopiską: Odpocznij...

Panie Fifolski zamiast obiecywać działaj, pozmieniaj administrację póki nie narobią smrodu jak poprzedni, i wtedy ich sam wywalisz jak xGerarda. Tyle że nikt na wasz serwerek nie zawita :)

PS nie wiem czy warto wrzucić tu SS'y z forum gdzie koledzy administracji w postach używają wulgaryzmów i w żaden sposób nie są karani? Natomiast każda inna osoba dostaje ostrzeżenie i post leci do kosza...

Jak zdąże pokaże dziś jak się bawi administracja z kolegami na serwerze. SS z paru mega oszustw też dołącze :)

UWAGA: na forum imetina ludzie piszą że po co mi unban skoro niby nie gram. Ale ja nie chce unbana!! napisałem przecież w poprzednim temacie. jedyne co chciałem to żeby wpisali prawdziwy powód bana..

A czego ty się spodziewałeś od ludzi, którzy od ok. 6 lat dają ten sam odgrzewany kotlet, a do tego można sobie polać sosem, w którym jest zawarta faworyzacja innych graczy. Przykre, ale prawdziwe. Moim zdaniem zakładając już KOLEJNY serwer tylko się ośmieszą. 

Pozdrawiam :yay:

edit: plus topią się we własnych kłamstwach 

Opublikowano

PS. Jak tam operacja z przegrodą , bo pamiętam jak mi mówiłeś, że powoli fundusze Ci się zbierają.  xD

PS.2 Następnym razem nie zaczynaj do gimnazjalistów, bo mogę znowu Ci poprawić Nosek xDDD  :lenny:

Skoro temat jest taką porażką to dlaczego się w nim wypowiadasz? Hmmm...?? właśnie.

W tym temacie razem z ludźmi z imetina oraz moderatorem xPiortoTM pokazujemy jak wygląda chamstwo na serwerze imetin.

I w tym miejscu podziekowania dla ciebie piotro, dzieki tobie nie musimy dawać tu SS'ów bo wszystkie obrazy, wyzwiska jako dowody piszesz SAM :) dzieki

A wnioski pozostawiam każdemu kto zamierza bądź zamierzał wybrać się na serwer iMetin.

Ojojoj Biedactwo  T_T ... Na ts odwagi nie masz wejść to chociaż zostaniesz przytyrany publicznie . Bo jedynie przy kolegach szczekasz  ;)

Chyba nie musze komentować drodzy użytkownicy MPC.

Tytułowe chamstwo w czystej postaci.

Dodam że na forum imetina / na teamspeaku imetina JEST TO SAMO!!

Fifolski na takie zgłoszenia to nawet nie reaguje. Z resztą ostatnio było GO nagrał filmik na YT gdzie opowiedział jak wygląda kontakt z Fifolskim czy teniorem. Chcesz coś załatwić - nie ma szans. Za to bana można dostac za byle co w 5 minut :)

Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.

Gdyby ktoś się łudził to na reworku (S3) iMetina będą ci sami admini : Fifolski między innymi. Także polecam dobrze się zastanowić czy warto pakować się na serwer gdzie na ostatnim miejscu jestes Ty, graczu.

Jak wyżej widać moderator zamiast pomagać to chce "tyrać publicznie na TS" graczy. No to chyba coś jest nie tak!!!!

Oczekujesz szacunku. Może zacznij coś Soba prezentować, wtedy może dostaniesz ten szacunek o który Ci bardzo się rozchodzi. 

Publicznie MNIE WYZYWASZ gdzie się tylko da i Ty oczekujesz szacunku buhahahah.  :lenny: Możesz pisać tematy gdzie się da  ja i tak wyrażę swoje zdanie o Tb i będe Cię nazywał i taktował tak samo jak Ty mnie. Na iMetinie nie odmówię nikomu pomocy i nikt nie ma do mnie większych zastrzeżeń. A to ze jestem chamski w stosunku do Ciebie to byłem, jestem i BĘDĘ cwelasie  ;),  bo Sobie na to  zasłużyłeś, obrażając kłamiąc i obgadując. A to , że czasem mnie ktoś wyzwie bo dostał '' bana , warna na forum '' w tej robocie jest chlebem powszechnym i spływa to po mnie chłopcze.  ;) Kto mnie zna ten wie jaki jestem i nie potrzebne są do tego jakieś zakłamane tematy jak to ja się odzywam do graczy. Ja graczy tak nie traktuję. Traktuję jednego takiego przychlasta LyckaCycka. Ty graczem nigdy nie byłeś i nie będziesz, bo prawdziwy gracz , czerpie przyjemność z gry , a Ty jedyne co potrafiłeś to spinać  i awanturować się , nawet ta gra była twoim życiem.  :D

PS. Powyższe SS w temacie nie są fałszywe, ponieważ prawdą  jest to że nigdy nie darzyłem szacunkiem jakiegoś '' przybłędę '' który wie co o kimś powiedzieć , a sam nie widzi jaki jest żałosny. '

PS.2 Przyznaje się też do tego, że nie potrzebnie wdawałem się w tą dyskusję , ale nie będzie mi tu taki '' przygłup '' cwaniakował. 

PS.3 Znajdą się może jeszcze z 3 osoby , które nie darzę szacunkiem , ale to mniejsza. Każdy wie, że to twoja paczka  internetowych kolegów z gildi , którzy razem z Tb zostali zbanowani za działanie na szkodę servera. Jakie to działanie na szkodę servera , pokaże SS na PW.

Chyba nie musze komentować drodzy użytkownicy MPC.

Tytułowe chamstwo w czystej postaci.

Dodam że na forum imetina / na teamspeaku imetina JEST TO SAMO!!

Fifolski na takie zgłoszenia to nawet nie reaguje. Z resztą ostatnio było GO nagrał filmik na YT gdzie opowiedział jak wygląda kontakt z Fifolskim czy teniorem. Chcesz coś załatwić - nie ma szans. Za to bana można dostac za byle co w 5 minut :)

Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.

Gdyby ktoś się łudził to na reworku (S3) iMetina będą ci sami admini : Fifolski między innymi. Także polecam dobrze się zastanowić czy warto pakować się na serwer gdzie na ostatnim miejscu jestes Ty, graczu.

Jak wyżej widać moderator zamiast pomagać to chce "tyrać publicznie na TS" graczy. No to chyba coś jest nie tak!!!!

Oczekujesz szacunku. Może zacznij coś Soba prezentować, wtedy może dostaniesz ten szacunek o który Ci bardzo się rozchodzi. 

Publicznie MNIE WYZYWASZ gdzie się tylko da i Ty oczekujesz szacunku buhahahah.  :lenny: Możesz pisać tematy gdzie się da  ja i tak wyrażę swoje zdanie o Tb i będe Cię nazywał i taktował tak samo jak Ty mnie. Na iMetinie nie odmówię nikomu pomocy i nikt nie ma do mnie większych zastrzeżeń. A to ze jestem chamski w stosunku do Ciebie to byłem, jestem i BĘDĘ cwelasie  ;),  bo Sobie na to  zasłużyłeś, obrażając kłamiąc i obgadując. A to , że czasem mnie ktoś wyzwie bo dostał '' bana , warna na forum '' w tej robocie jest chlebem powszechnym i spływa to po mnie chłopcze.  ;) Kto mnie zna ten wie jaki jestem i nie potrzebne są do tego jakieś zakłamane tematy jak to ja się odzywam do graczy. Ja graczy tak nie traktuję. Traktuję jednego takiego przychlasta LyckaCycka. Ty graczem nigdy nie byłeś i nie będziesz, bo prawdziwy gracz , czerpie przyjemność z gry , a Ty jedyne co potrafiłeś to spinać  i awanturować się , nawet ta gra była twoim życiem.  :D

PS. Powyższe SS w temacie nie są fałszywe, ponieważ prawdą  jest to że nigdy nie darzyłem szacunkiem jakiegoś '' przybłędę '' który wie co o kimś powiedzieć , a sam nie widzi jaki jest żałosny. '

PS.2 Przyznaje się też do tego, że nie potrzebnie wdawałem się w tą dyskusję , ale nie będzie mi tu taki '' przygłup '' cwaniakował. 

PS.3 Znajdą się może jeszcze z 3 osoby , których nie darzyłem  szacunkiem , ale to mniejsza. Każdy wie, że to twoja paczka  internetowych kolegów z gildii , którzy razem z Tb zostali zbanowani za działanie na szkodę servera. Jakie to działanie na szkodę servera , pokaże SS na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...