Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia.eu [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda interesująco.
Mam nadzieję, że wystartuje wszystko ładnie.
Już powinno być dosyć, że nic nie startuje bo antaris gówniany serwer.
Życzę powodzenia i do zobaczenia na starcie. :yay:

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań:

1.Balans postaci. Czy na tym serwerze wszystkie postacie są wyrównane do pvp?

2.W broniach do pvp są Sr/Um? 

Pozdrawiam. 

1. wyrównane postacie straciłyby sens, ich atuty są zachowane

2. nie

W broniach są śr/um? Jak z balansem klas? 

PVM tak. PVP nie, raczej ok.

oby było chociaż te 100 osób

Oby, oby, liczymy na więcej!

Normalnie Predoria ^.^

Tak, tylko z inną administracją, odbugowana i dodanymi paroma zmianami.

Opublikowano

IS:

-  strój exp - 35% potwory, 40% metiny, 40% bossy

- fryzurka exp - 35% potwory

-strój pvp - 30% na ludzi, 250% wartości,

- fryzurka pvp - 20% na ludzi, 15k hp

Mam nadzieje, ze is będzie tani i będzie można nim handlować, bo bonusy daje z*******e.

Opublikowano

Byłam na becie, większość została sprawdzona z tego co widziałam. Serwer bardzo fajny, exp przyjemny a nie jakiś monotonny. Ulepek na itemki jest potrzebne bardzo dużo, ale od 150lvl to już nie jest zbytnio problem (tak samo z hajsem)

Serwer zapowiada się na prawde ciekawie :P

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

IS:

-  strój exp - 35% potwory, 40% metiny, 40% bossy

- fryzurka exp - 35% potwory

-strój pvp - 30% na ludzi, 250% wartości,

- fryzurka pvp - 20% na ludzi, 15k hp

Mam nadzieje, ze is będzie tani i będzie można nim handlować, bo bonusy daje z*******e.

z*******e bonusy? przerciez w itemach wbija 30% na moby, metki, bossy to IS to tylko maly dodatek, nie  jest potrzebny dso normalnej gry.

Opublikowano

Jeśli w balansie nic nie grzebaliście to jest taki sam jak na predori tak?

Jeśli tak to czy dagger był w miarę ok? Bo ja niby grałem ale juz nie pamiętam ;)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Grając daggerem będzie się dało robić dungi/bossy na marmurku w dobrej trutce?

Tak każdą klasą sobie poradzisz z expem \ bossami \ dungami 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSawia.eu serio nawet okna startowego nie zmieniliście? Nawet jak klikam na opcje "Strona Głowna" lub "Rejestracja" etc.. to przenosi nas na strony predorii.. kpina jakaś chyba, nawet strony nie zmieniliście ;x

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSawia.eu serio nawet okna startowego nie zmieniliście? Nawet jak klikam na opcje "Strona Głowna" lub "Rejestracja" etc.. to przenosi nas na strony predorii.. kpina jakaś chyba, nawet strony nie zmieniliście ;x

To są szczegóły, mogli coś pominąc poprostu. Do startu 2,5 godziny a to jest 1 linijka kodu do poprawy.

Opublikowano

Nie wiem, nie próbowałem jeszcze zapoznać się z tym ... jeśli to Predoria, to liczy się tylko Bm - wszystkie inne klasy kładzie na glebę. Później będą pytania o balans, bla bla bla i tyle  :D

Opublikowano

To są szczegóły, mogli coś pominąc poprostu. Do startu 2,5 godziny a to jest 1 linijka kodu do poprawy.

Nie wiem, nie próbowałem jeszcze zapoznać się z tym ... jeśli to Predoria, to liczy się tylko Bm - wszystkie inne klasy kładzie na glebę. Później będą pytania o balans, bla bla bla i tyle  :D

Niby ja, ale jak na moje to takie coś powinno być na pierwszym miejscu do zrobienia. Ciekawe czy jest jeszcze ten bug z runami XDDDD jak jest to pompa bedzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...