Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić?!

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aktualnie potrzebuje tylko napiersnika z tungstenu/zlota i poszukac altaru i moge zaczac walke z eoc. arena zbudowana (4 platformy) duuuuuzo shurikenow ok. 100 bomb (chyba bomb; te co zadaja 40-50 dmg.) Co ciekawe akurat w skrzynkach mialem 6 lensow wiec mam nadzieje ze ich nie zmanruje nie pokonujac bossa ;p

//

Opublikowano

po jakiejs godzinnej wyprawie w jaskiniach pod domkiem znalazlem 1 crystal heart... ale reszta co znalazlem to... dla mnie mega

Znalazlem jakias jaskinie granitowa chyba... Dropłem Depth Meter, Ice machine z jakiejs skrzynki... W 2 skrzynkach znalazlem 2 suspicious looking eye. Sporo potek i co chyba najlepsze... Miecz murdeous ice blade oraz nasty ice blade. Nowy npc- TOM taki szkielet w jaskini i nowe strzaly jakies - jesters arrow... jestem zadowolny i to mega ;D. Najbardziej chyba z tego murdeous ice blade, gdyż 18dmg+ strzały na dystans... mega ;d

@Edit

hard depth meter rowniez xD

@Edit2 :D

eoc pokonany! na dodatek zapomnialem ironskin potion uzyc xD

//

Opublikowano

po jakiejs godzinnej wyprawie w jaskiniach pod domkiem znalazlem 1 crystal heart... ale reszta co znalazlem to... dla mnie mega

Znalazlem jakias jaskinie granitowa chyba... Dropłem Depth Meter, Ice machine z jakiejs skrzynki... W 2 skrzynkach znalazlem 2 suspicious looking eye. Sporo potek i co chyba najlepsze... Miecz murdeous ice blade oraz nasty ice blade. Nowy npc- TOM taki szkielet w jaskini i nowe strzaly jakies - jesters arrow... jestem zadowolny i to mega ;D. Najbardziej chyba z tego murdeous ice blade, gdyż 18dmg+ strzały na dystans... mega ;d

@Edit

Gratulacje :D Jak będziesz potrzebował jakiejś pomocy, to wal tu albo na pw. Chętnie pomogę ;)

Opublikowano

@Edit

Gratulacje :D Jak będziesz potrzebował jakiejś pomocy, to wal tu albo na pw. Chętnie pomogę ;)

a da sie tego skeleton merchanta do domku wziac? bo znalazlem go w jaskini wybudowalem domek i nie chce przyjsc i 1h osiedlila sie w nim driada ;p?

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...