Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Botem TeamSpeak3

Gość MrBlant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Serdecznie borykam sie z problemem bota wszystko zostało piekne skonfigurowało ale gdy odpalam ts3

bład jedyny bota to jest : Witamy w interfejsie mbot Premium dla TeamSpeak3.

:: Bot wlasnie wczytuje pliki:

: Wczytywanie pliku konfiguracyjnego (zakonczone)

: Sprawdzanie konfiguracji globalnej. (zakonczone)

: Wlaczanie plikow oraz uruchamianie generalnych klas.

: Laczenie z serwerem Teamspeak 3.^C

Czy ktos ma jakies porady dlaczego nie laczy sie z serwerem ?

Opublikowano

Autor mbota oferuje darmowy support dla swoich klientów.

Jeżeli masz oryginalną wersję, to zwróć się do niego. Jeżeli masz pirata, to cóż... Radź sobie sam.

Opublikowano

no dobrze ale teraz go nie ma wiec jezeli ktos zna odpowiedz to dlaczego nie mial by mi pomóc ?

Opublikowano

Gdyz Forum nie wspiera piractwa.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ależ Kupiłem mbota od samego pana klaskaia ale od wczoraj go nie ma a ja potrzebuje bota na teraz i moze ktos zna odpowiedz ....

Opublikowano

Jesli zakupiles od niego owego BOT'a to na pewno podal Ci swoje GG, email lub ewentualnie numer telefonu.

Jesli tak, to czekaj i Ci pomoze.

Jesli nie, no to tak jak wspomnial Pan Orkin, musisz radzic sobie sam.

Podejrzewam ze po prostu cos zle w configu napisales albo cos, skoro zawiesza sie przy laczeniu ;)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

No właśnie przyjacielu to samo mowil klaskai mowil ze config jest dobry ... cos pogmerał kiedys on i bylo ok ale config nie byl zmieniany nic tylko przerzucane pliki byly na innego vps no i fakt faktem teraz znow nie chce skurczybyk odpalic

Opublikowano

to dziwne bo jakos jest buraku nie dostepny ... jezeli nie masz nic ciekawego do dodania to sam mozesz sie grzecznie zwinąć 

Blant pizdo zawijaj k***a się z tym crack mBotem KlassKaia nie ma od wczoraj dziwnie dzisiaj z nim gadałem :)

Ps: Techniku za 3zł pokaz mi jakis serwer ktory zrobiles i stoi dalej bo jak ludzie sie pytali to do tej pory nie podales <3 

Opublikowano

Proszę Moderatorów o zamnięcie Tematu, gdyż jest on zupełnie niepotrzebny.

Klass prowadzi sam support swoich botów a i tak czy siak Forum Publiczne nie jest od tego.

Blant, po prostu zaczekaj, to że kogoś nie ma parę godzin, oznacza tylko tyle że ma swoje życie.

Opublikowano

No własnie daltego ze ma swoje zycie nie jestem natarczywy i moze ktos znal odp no ale skoro tak uwazasz no to widocznie temat jest do zamkniecia

Opublikowano

@MrBlant

Jeśli masz zakupioną legalną wersję aplikacji mBOT to zgłoś się do @K-scripts ponieważ prowadzi on oficjalny support owego oprogramowania.

Jeśli natomiast posiadasz crackowaną aplikację to niestety na tym forum, jak i od supportu nie otrzymasz pomocy.

Opublikowano

Witam

Serdecznie borykam sie z problemem bota wszystko zostało piekne skonfigurowało ale gdy odpalam ts3

bład jedyny bota to jest : Witamy w interfejsie mbot Premium dla TeamSpeak3.

:: Bot wlasnie wczytuje pliki:
: Wczytywanie pliku konfiguracyjnego (zakonczone)
: Sprawdzanie konfiguracji globalnej. (zakonczone)
: Wlaczanie plikow oraz uruchamianie generalnych klas.

: Laczenie z serwerem Teamspeak 3.^C

Czy ktos ma jakies porady dlaczego nie laczy sie z serwerem ?

To nie bład tylko interfejs startowy, czyli zwykłe echo albo print...

Błędy możesz zauważyć w logach bądź odpalając manualnie silnik mbota typu: php core.php -1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...