Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Changer

eryk341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może ktoś z was wie czy csgochanger już działa ;D? coś tam widziałem na ich profilu ale ja no ruski ;/

mi cos wlasnie nie dziala znow pojawia sie komunikat ze trzeba aktualizować, ostatnio bylo tak z tydzień. oglolnie w ostatnim czasie vac errory przez to byly wiec moze naprawiaja

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

wiesz mi akurat działało ale po 3h gry vac ;d

Serio? Myślałeś, że możesz se tak z tym grać i mieć wyjebane? To jest wykrywane jako cheat, bo jest wstrzykiwane do gry co równia się z tym, że możesz vaca dostać. Sam w sobie program działa, ale tak bez przypału to na botach i z parametrem -insecure

76561197963952284.png

Opublikowano

@unbandatvac weź się nie wypowiadaj jak się nie znasz xD

@szymono1256 serio, wracaj do lola bo to widać że nic nie wnosisz do tematu i posty sobie nabijasz...

Aktualnie twórcy naprawiają jeszcze tego buga, vac raczej nie powinien za to być, ale jakaś szansa na dostanie jego jest :) ogólnie większość ludzi grała na cheatach, pobrali to i potem mówią że to za TO jest vac xD

Opublikowano

@unbandatvac weź się nie wypowiadaj jak się nie znasz xD

@szymono1256 serio, wracaj do lola bo to widać że nic nie wnosisz do tematu i posty sobie nabijasz...

Aktualnie twórcy naprawiają jeszcze tego buga, vac raczej nie powinien za to być, ale jakaś szansa na dostanie jego jest :) ogólnie większość ludzi grała na cheatach, pobrali to i potem mówią że to za TO jest vac xD

Wypowiem się, bo się znam

76561197963952284.png

Opublikowano

Ludzie, przestańcie zbędnie p********. za to vaca nie ma i nie będzie. Osoby, które tak bardzo chwaliły się, że za to jest vac nie potrafią przedstawić żadnych sensownych dowodów na to. Program działał przez dużo czasu, a że w ostatnim czasie zaczął wyskakiwać ten vac error, to już sprawa twórcy.

Opublikowano

ta k***a, nie ma vaca lol. Ktoś tu miesiąc temu wrzucał link do tego, gdzie było dl razem z faq i sam autor pisał, że można za to dostać vaca - jak znajde to wrzuce.

Po drugie serio myślicie, że valve ot tak "pozwoli" wam zmieniać skiny bez płacenia

Opublikowano

ta k***a, nie ma vaca lol. Ktoś tu miesiąc temu wrzucał link do tego, gdzie było dl razem z faq i sam autor pisał, że można za to dostać vaca - jak znajde to wrzuce.

Po drugie serio myślicie, że valve ot tak "pozwoli" wam zmieniać skiny bez płacenia

A masz jasne dowody, że ktoś kiedyś przez to bana dostał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...