Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie} Co Sie Dzieje Z Triadica?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos z userów wie może co sie dzieje obecnie z serwerem triadica? Stałem w m1 k. handary zmienialem bony a tu straszne lagi :/ nie szlo nic zrobic to sie lognolem i jeszcze raz zalogowalem :D a tu ciagle mam

Zostaniesz połączony z serwerem :(

Wszedłem na stronke triadica to bylo glosowanie czy ma byc cofka :(

wszedłem na strone i pisze blad laczenia strony :(

teraz wgl zadna strona triadica ani forum juz nie dziala :(

Cos odemnie:

Niewiem czemu ale miałem przeczucie ze triadica padnie za jakis czas... Czemu? Bo zacząłem tam grac :( Jakiegos takiego pecha mialem ze Zagralem na l99 i bum serwer offna 2 tygodnie :( potem dostalem bana :( i dlugo nie gralem i bylo ok :D a jak zaczolem grac od nowa po 2 dniach serwer off 4ever... Tak samo triadica Zapomnialem hasla do konta i nie gralem ale od jakichs 2 dni gram znowu i jakies awarie to strony,forum,serwera? Czy ja mam jakies fatum? Prosze mnie z tego powodu nie banowac ;d

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jest afera.. bo bambusek wprowadzil sztabki u dozorcy po 420kk nakladajac cene na te poprzednie.. ktore warte byly 2kk... oczywiscie jakis noobek.. wykupil cale eq i jeszcze troche sztabek przed resetem.. apo resecie gdy sztabki zostaly dodane.. sprzedal te sztabki po 420kk czy wzbogacajac sie.. Bambus3k przeprowadza ankiete na temat czy cofamy o 24h czy nie.. Ot Co cala afera ;))).. i chyba w tej chwili jest przeprowadzany Reset ;)

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Powiem tak '' W dupie byles gowno widziales''. To co sie dzieje teraz z serwerem nie bylo planowane. Nie bylo jeszcze zadnej cofki ani zadnego resetu. Firma w ktorej serwer ma wykupiony dedyk ma jakas awarie :) I to ze teraz ch1/ch4 nie dziala oraz powstalu roznego rodzaju problemy nie ma nic wspolnego z bambus3m gdyz on tego nie planowal : d

Opublikowano

Powiem tak '' W dupie byles gowno widziales''. To co sie dzieje teraz z serwerem nie bylo planowane. Nie bylo jeszcze zadnej cofki ani zadnego resetu. Firma w ktorej serwer ma wykupiony dedyk ma jakas awarie :) I to ze teraz ch1/ch4 nie dziala oraz powstalu roznego rodzaju problemy nie ma nic wspolnego z bambus3m gdyz on tego nie planowal : d

Bambus3k się wypowiadał w innym temacie, że nikt nie wyłączył serwera specjalnie, tylko we Francji są problemy i tyle .

Opublikowano

Wiecie czemu tak jest ? Jak chcę się zalogować to ciągle pisze :zostaniesz połączony z serverem . Albo: Błąd podczas łączenia się z serverem :(

Wiecie czemu tak jest??????????????? PROSZE O POMOC!:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ktos z userów wie może co sie dzieje obecnie z serwerem triadica? Stałem w m1 k. handary zmienialem bony a tu straszne lagi :/ nie szlo nic zrobic to sie lognolem i jeszcze raz zalogowalem :D a tu ciagle mam

Zostaniesz połączony z serwerem :(

Wszedłem na stronke triadica to bylo glosowanie czy ma byc cofka :(

wszedłem na strone i pisze blad laczenia strony :(

teraz wgl zadna strona triadica ani forum juz nie dziala :(

Cos odemnie:

Niewiem czemu ale miałem przeczucie ze triadica padnie za jakis czas... Czemu? Bo zacząłem tam grac :( Jakiegos takiego pecha mialem ze Zagralem na l99 i bum serwer offna 2 tygodnie :( potem dostalem bana :( i dlugo nie gralem i bylo ok :D a jak zaczolem grac od nowa po 2 dniach serwer off 4ever... Tak samo triadica Zapomnialem hasla do konta i nie gralem ale od jakichs 2 dni gram znowu i jakies awarie to strony,forum,serwera? Czy ja mam jakies fatum? Prosze mnie z tego powodu nie banowac ;d

wiesz co przezywasz jak zyd przed okupacja idz sobie na pl

Opublikowano

Bambusek pisał już w innym temacie że w Francji jest awaria w firmie której kupił dedyka i dlatego jest OFF...

channelekox.png

Jeżeli pomogłem walnij

add.png:)

Proszę moderatora o zdjęcie %, dziękuje.

omgkk.png

Pozdrawiamy pana D&G :*

Vectra Net Power!

<3

989809993.png

Opublikowano

Serwer Będzie ON 3 Czerwca około godziny 15-17.

Daj +

Pewnie kolejny geniusz z podrobki naszego xata .

Jedyny oraz prawdziwy xat triadica.net znajdziecie TUTAJ

Natomiast tutaj znajduje sie podroba na ktora niewarto wchodzic.

http://xat.com/TRIADICA_M2

Poprostu jakies dzieci chca byc przez chwile administracja cudzego serwera.

Dolaczam zdjecie kopii nickow i oszustow;)

podroba.png

Uploaded with ImageShack.us

Co do serwera,dalej pozostaje tylko czekac. Nie ma OKRESLONEJ godziny online. Jezeli jednak cos bedzie wiadomo,zostanie napisane na xacie (tym prawdziwym...)

Poki co prosze nie sugerowac sie tym co pisze jakis kid,czekac na wypowiedz GA badz tez GM ktory na polecenie GA przekaze wam informacje,i nie spamujcie tu bez sensu. Wszystko w swoim czasie...

Pozdrawiam, J[GM]Radosny :)

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

hehe :D Dziex Radosny ;)). Najbardziej mnie rozwalilo na tej podrobce chatu triadica.. "BYLY GA BAMBUSEK :D" haha :D ostro :D

"

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Mam.... ja nie wiem z kad ty bierzesz te info... kto ci powiedzial ze bedzie cofka do 10kwietnia? -.-... to po 1. a po 2. chyba o "cipiales" ze do 1lvl bedzie cofac ludziom .. to juz straci swoj sens.. spewnoscia tak mowisz.. bo nie dorobiles sie nic.. i nie masz duzo do stracenia.. Ja osobiscie nie wiem czy byla wkoncu ta cofka.. bo troche osob mowi ze byla cofka o 1-2h.. ale ja nie jestem pewien tego ;)

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Radosny mowil ze bambus bedzie cofal 30min przed wprozwadzeniem sztabek czyli 30kwietnie.. piszac 10kwietnia klawisze sie porabaly.. p.s nic sie nie dorobilem? lvl 83 stal+9 syrek+7 all reszta +9 a jak cofnie do 30 to strace stal syrka sokola i zostanie 80lvl tak wiec wole od nowa grac niz znowu na ripa chodziczeby odzyskiwac eq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi tez pokasują eq ;/ bo dzień przed łaziłem cała noc do DT ;/ stale 8 miałem jedna zjarałem, święty +9 zrobilem

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie nie będzie działał w tym tygodniu , ponieważ zanim naprawią awarię we Francji , minie jakiś czas , a dopiero wtedy Bambus3k będzie mógł zrobić cofkę która też zajmuję trochę czasu i dopiero wtedy będzie mógł odpalić serwer . Miejmy nadzieję że Serwer będzie działał po weekendzie ;) !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do huja czepiajcie sie tych co kurwa tacy madrzy byli i kupywali sztaby za 2kk a sellali po 420kk.. bo nooby jebane nie umieja sami zarobic... to niech wypierdalaja z tego serwa i ida na 4fun tak GM im da wszystko.... a nie huj rozpierdalaja serwer... czeste resety cofki itp... pff szkoda gadac... ten serwer powinien byc dal ludzi z MÓZGIEM> a nie dla neo...

SORRRRRRRRYYYYY ZA WULGARYZMY>>>> :) ale nie moglem sie powstrzymac ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

synga3.jpg

By Maro™

Opublikowano

koza nie pierdol glupot.. serwer bedzie juz niedlugo .. pamietaj ze dzis swieto i nikt nicnie naprawia jutro dzien zwykly tak wiec miejmy nadzieje ze bedzie jutro :* a cofka juz jest zrobiona tylko wystarczy wlaczych ch i po klopocie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

koza nie pierdol glupot.. serwer bedzie juz niedlugo .. pamietaj ze dzis swieto i nikt nicnie naprawia jutro dzien zwykly tak wiec miejmy nadzieje ze bedzie jutro :* a cofka juz jest zrobiona tylko wystarczy wlaczych ch i po klopocie

Wmawiaj sobie dalej ;-) . Nie rozumiesz że cofke można zrobić dopiero jak naprawią awarię we Fracncji ? :). Mówisz że będzie on już jutro bo tego chcesz ;) ... Pozdro ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...