Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seprom bug i inne?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucę wieczorem do działu poradniki :)

Albo piszcie priv wygodniej będzie

PS sry, że post pod postem, ale edytować nie mogłem

hej i jak podasz ten bug?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Dam wam jutro, sorry napisało do mnie +20 osob. Napisze z rana w formie tutka

spoko a ile na tym mozna zarobic i czy trzeba miec jakies dobre konto? (jak zrobisz tutka to wstaw tu link:P )

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Chyba nie będzie :P

Opublikowano

juz bany polecialy ^^

Mi się udało przetrwać  :D Połowa flaxów na PL3  juz nie lata (czyli 5  :v )

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Cześć dziś ktoś wystawił na allegro bug na havo i tak myślę a zaryzykuje i kupiłem go za 20 zł, zrobiłem 4 zety i wpadły 4 havo, mam jeszcze złożone 2 i prawie 6k energii wiec jeszcze porobię i zobaczę czy dalej polecą havocki.

Opublikowano

Cześć dziś ktoś wystawił na allegro bug na havo i tak myślę a zaryzykuje i kupiłem go za 20 zł, zrobiłem 4 zety i wpadły 4 havo, mam jeszcze złożone 2 i prawie 6k energii wiec jeszcze porobię i zobaczę czy dalej polecą havocki.

Jeb*any oszust, chce tylko was na kasę naciągnąć. To jego konto na allegro. Skąd to wiem ? Twierdzi że kupił bug z allegro, ale na aukcji nie pisze że ktokolwiek kupił.

Opublikowano

A chwalisz się bo... ?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jeb*any oszust, chce tylko was na kasę naciągnąć. To jego konto na allegro. Skąd to wiem ? Twierdzi że kupił bug z allegro, ale na aukcji nie pisze że ktokolwiek kupił.

najpierw się skontaktowałem z nim na gg i tam ustaliliśmy że ja mu zapłace on poda bug i tyle nie kupowałem przez allegro.

A chwalisz się bo... ?

piszę tutaj, ponieważ jest to temat, którego twórca pytał czy działają jakieś bugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...