Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków na Antarisa

Sodema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m2bob przestanie działać, a Twoja kasa pójdzie na marne :)

Ten bocik z allegro 100% niewykrywalny

C++%20FAQ%20Lite.jpg

_______________________________________________________________________________________________________

Z JavaScriptem jest jak z wódką. Nie ma problemu jeśli sobie pijesz, ale gdy zaczynasz twierdzić, że ci smakuje, to znak, że masz problem.

:((  ^^:lenny:

_______________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

m2bob przestanie działać, a Twoja kasa pójdzie na marne :)

Ten bocik z allegro 100% niewykrywalny

gdy m2bob przestanie działać zostanie zaktualizowany, bo oficjalnie antaris jest na liście serwerów m2boba :)

Opublikowano

na czitosie z allegro nie potrzeba aktualizacji, bo jest niewykrywalny ;)

C++%20FAQ%20Lite.jpg

Z JavaScriptem jest jak z wódką. Nie ma problemu jeśli sobie pijesz, ale gdy zaczynasz twierdzić, że ci smakuje, to znak, że masz problem.

:((  ^^:lenny:

Opublikowano

Lepiej zapłacić za m2bob niż od jakiegoś człowieka z MPC forum co chce tylko zarobić na ludziach i olać projekt.

W m2bob masz pewność ze będzie aktualizowany i działał długo

Opublikowano

mam pytanie dostał ktoś z was juz bana za m2boba , chyba mają na niego jakiś skrypt mi zbanowali wszystkie konta nawet buffke na której nie uzywalem m2boba

bo ingerujesz w pliki w logach im się pokazuje co odpalasz itd.I cie idą po prostości patrzą jakie ip logowało się z danego konta i potem ułatwiasz im zadanie i all konta lecą.Mozesz miec na innych emailach nic ci nie da ;) chyba,ze masz 10 komputerow i 10 roznych internetow podpiętych do sieci ;) PS.Zmiana proxy też nic nie da ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

mam pytanie dostał ktoś z was juz bana za m2boba , chyba mają na niego jakiś skrypt mi zbanowali wszystkie konta nawet buffke na której nie uzywalem m2boba

bo ingerujesz w pliki w logach im się pokazuje co odpalasz itd.I cie idą po prostości patrzą jakie ip logowało się z danego konta i potem ułatwiasz im zadanie i all konta lecą.Mozesz miec na innych emailach nic ci nie da ;) chyba,ze masz 10 komputerow i 10 roznych internetow podpiętych do sieci ;) PS.Zmiana proxy też nic nie da ;)

czyli m2bob jest łatwo wykrywalny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...