Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 120 zł

Urso223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam myszki gamingowej koniecznie z MediaMarkt. Nie mam konkretnych wymagań po prostu w konkursie wygrałem bon 100 zł do mediamarkt'u, więc pomyślałem, że kupie myszkę bo nic innego raczej mi nie potrzebne :p Wydaję mi się, że A4TECH Bloody Gamming V7 jest ok, ale może jest coś lepszego w tej cenie? 

Kwota przeznaczona na kupno myszy: 120 zł

Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip): Palm

Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.): Gram głównie w lol'a, ale w CS'a też pykam czasem dla zabawy

Używane DPI: Jeśli chodzi ile mam DPI w mojej myszce to nwm bo to myszka od kolegi kupiona. Ile chcę aby nowa myszka miała DPI? Nie wiem, odpowiednia ilość po prostu.

Rozmiar dłoni (w centymetrach): Linijką 18 cm :v

Wymagania specjalne: Dodatkowe przyciski, nie musi ich być zbyt wiele :) 

banneranim.gif

Opublikowano

No wiem, że ceny są większe niż w innych sklepach, ale mam bon do Media Markt, więc dam chcę kupić myszkę. Z tych coś się opłaca brać? https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/akcesoria-komputerowe/myszy?page=1&sort=price_desc&limit=100&priceFilter%5Bmin%5D=37&priceFilter%5Bmax%5D=121&filter%5B14466%5D%5B%5D=485484&filter%5B14468%5D%5B%5D=485486&filter%5B14468%5D%5B%5D=485496&filter%5B25719%5D%5B%5D=898725 Tu są myszki dostępne w Lublinie bo właśnie tam chcę kupić myszkę :p

banneranim.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...