Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban konto?

GG Aliv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Blizzard może nałożyć ci czasową blokadę na grę lub całkowicie zablokować całe konto.

To nie jest odpowiedź na pytanie. Nie wiesz? Nie udzielaj się.

Witam czy jak zbanuja mi konto np w Heartstone to tez nie bede mial dostepu do innych gier?

Tylko i wyłącznie na daną grę.

Opublikowano

­Blizzard może nałożyć ci czasową blokadę na grę lub całkowicie zablokować całe konto.

To nie jest odpowiedź na pytanie. Nie wiesz? Nie udzielaj się.

Witam czy jak zbanuja mi konto np w Heartstone to tez nie bede mial dostepu do innych gier?

Tylko i wyłącznie na daną grę.

Wszystko zależy od tego co się zrobi i za jak szkodliwe oceni to blizzard. Były przypadki że dostawało się blokady na całe konto. Np. kiedyś kopiowano klucze do WoW'a i wszystkie konta, na których użyto kluczy które uznano za skopiowane, zablokowano.

­

(')(.)(;)

Opublikowano

Ja gdzieś kiedyś przeczytałem, że za pierwszym razem na grę, za trzecim czy którymś tam kolejnym daje bloka na całe konto, ale nie wiem ile w tym prawdy ;d

giphy.gif

Opublikowano

(1) Wszystko zależy od tego co się zrobi i za jak szkodliwe oceni to blizzard. (2) Były przypadki że dostawało się blokady na całe konto. Np. kiedyś kopiowano klucze do WoW'a i wszystkie konta, na których użyto kluczy które uznano za skopiowane, zablokowano.

1. Tylko i wyłącznie mogą decydować o długości bana. Na pewno nie o tym, czy może dzisiaj iksińskiemu zbanujemy konto...
  2. Dziwisz się? Nie tylko blizzard blokował klucze pochodzące z np. kradzieży. Argument inwalida w kontekście botowania...

Sam miałem bana na pół roku tylko w jednej grze i wiem, co mówię. Blizzard nie banuje całej zawartości konta. 

Opublikowano

(1) Wszystko zależy od tego co się zrobi i za jak szkodliwe oceni to blizzard. (2) Były przypadki że dostawało się blokady na całe konto. Np. kiedyś kopiowano klucze do WoW'a i wszystkie konta, na których użyto kluczy które uznano za skopiowane, zablokowano.

1. Tylko i wyłącznie mogą decydować o długości bana. Na pewno nie o tym, czy może dzisiaj iksińskiemu zbanujemy konto...
  2. Dziwisz się? Nie tylko blizzard blokował klucze pochodzące z np. kradzieży. Argument inwalida w kontekście botowania...

Sam miałem bana na pół roku tylko w jednej grze i wiem, co mówię. Blizzard nie banuje całej zawartości konta. 

To że w twoim przypadku tak nie było to nie znaczy że Blizzard nigdy nie blokuje całych kont.

­

(')(.)(;)

Opublikowano

To że w twoim przypadku tak nie było to nie znaczy że Blizzard nigdy nie blokuje całych kont.

K***a.. Mam ci treść wymienionych ticketów z supportem Blizzarda tu wkleić? Nic nie wiesz i wkurwiasz ludzi sowim nabijaniem postów... Blizzard nie może ci zablokować dostępu do usługi jaką jest np. D3, gdy botowałeś w hearthstone...

/edycja

Nawet na forum bota w dziale zbanowanych ludzie piszą tylko i wyłącznie o zbanowanym HS. Ale to tylko u mnie zbanowali jedną grę. idzpan8yozz1.gif

Opublikowano

Używanie niedozwolonego oprogramowania takiego jak boty, cheaty i inne perełki, zazwyczaj kończy się otrzymaniem bana na grę, której kara dotyczy. Kiedyś kary były tymczasowe (kilkumiesięczne) a od maja tego roku, podobno miały się one zmienić na bany permanentne (w związku z ogłoszeniem przez firmę, bardziej restrykcyjnej metody karania).

Prawdę mówiąc, u nich to tak różnie bywa z tym banowaniem: raz w ogóle nie zwracają uwagi na zgłoszenia od ludzi, po to by po roku przypierniczyć setki kar za jednym zamachem. Blizz to stan umysłu, tego nie zrozumiesz. :D

Opublikowano

­

Jakbyś jeszcze miał się kłócić to potwierdzam że Blizzard nie blokuje całych kont, a jedynie grę na której używałeś nielegalnego softwaru. Co do twojej tezy... PEWNIE BANUJĄ CAŁE KONTA, ALE TO CHYBA JAK PRÓBUJESZ SIĘ WKRAŚĆ DO BAZY DANYCH NASA Z BATTLENETA XDDD

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...