Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System ofert Metin2

ARmt2

Cennik metin2  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zainteresowany systemem cennika?

• Tak
      9
    • Nie
      0
    • Nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem w trakcie tworzenia cennik wraz z systemem ofert do gry metin2. Jego premiera możliwa jest już wkrótce, aktualnie jestem na etapie wykończenia systemu ofert, drobnych poprawek oraz dodawania cen do cennika. Poniżej przedstawię wam zasadę działania mojego pomysłu.

Główne założenia projektu:

-System oparty o stronę internetową,

-Cennik dostępny dla wszystkich odwiedzających,

-Oferty na stronie dostępne dla wszystkich odwiedzających,

-Dane kontaktowe osób które dodały oferty po zalogowaniu,

-Dodawanie własnej oferty po zalogowaniu (koszt dodania oferty 20punktów)

-Dodawanie raportów do cennika możliwe po zalogowaniu (za dodanie oferty 2 punkty)

-Dodawanie przedmiotów do cennika możliwe po zalogowaniu (za dodanie przedmiotu 5 punktów)

-Utrzymanie serwera na którym stoi strona będzie odbywało się dzięki reklamie

Możliwe że w systemie będzie możliwość odbioru przedmiotów do gry metin2 za punkty zebrane przy dodawaniu ofert.

W tym miejscu mam do was pytanie, czy byli byście zainteresowani używaniem takiego systemu w celu ułatwienia gry?

Jakie funkcje były by przydatne w taki systemie według was?

Jeśli jesteście właścicielem serwerów prywatnych czy nawiązalibyście z nami współpracę?

Opublikowano

Jeśli jesteście właścicielem serwerów prywatnych czy nawiązalibyście z nami współpracę?

A po co komuś takie coś, skoro mają swoje IS'y?

tenor.gif

Opublikowano

Ciekawy pomysł. Taka alternatywa pewnej strony do zbierania pkt. i wymiany na euro do steam itd. Nie każdy będzie chętny nawiązać współprace, lecz po czasie może to być dobra reklama dla serwera.

Opublikowano

Prywatny serwer WoM sam coś takiego w oficjalnej stronie posiada - wpisuje się nazwę przedmiotu i wyskakuje ogólny wykres cen (a raczej średnia) z jakiegoś czasu.

Dosyć fajny pomysł, sam miałem kiedyś coś takiego robić, ale z powodu braku czasu wyszło jak wyszło.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. :)

­

Opublikowano

Wiadomo każdy projekt musi liczyć się z poprawkami, mam już napisaną sporą część całego systemu wkrótce premiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...