Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft "Bad Video Card Drivers".

gabidon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem przy uruchamianiu minecrafta , uruchamiam go za pomocą  TLauncher-1.964.

Za każdym razem gdy próbuje uruchomić wyskakuje mi crash:

[L] Launcher exited.
[L] Minecraft closed with exit code: -1
[L] [Crash] Signature "Bad video drivers" matches!
[L] [Crash] Found crash report file: C:\Users\gabidon\AppData\Roaming\.minecraft\crash-reports\crash-2016-06-26_12.34.26-client.txt
[L] [Crash] Crash has been recognized!

Mam ten problem od kiedy mam windows 10, w zakładce karta graficzna kliknąłem zaaktualizuj pokazuje mi ,że są zainstalowane odpowiednie sterowniki. Moja karta graficzna to Intel hd graphics 3000.

Proszę o pomoc , pozdrawiam!
Opublikowano

Sprawdź programem zewnętrznym czy nie ma czasem aktualizacji

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

pobrałem program Intel® Driver Update Utility 2.5 mam tam do pobrania jakis chipset pobieram go instaluje uruchamiam ponownie komputer i cały czas mam do pobrania ten chipset

Opublikowano

SlimDrivers mnie jeszcze nigdy nie zawiódł i zawsze poprawiał błędy

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Found crash report file: C:\Users\gabidon\AppData\Roaming\.minecraft\crash-reports\crash-2016-06-26_12.34.26-client.txt

wklej tutaj w code ten crash

Mój zestaw

Opublikowano

Tak jak jest napisane. Złe sterowniki. Zaaktualizuj i zobacz co się stanie.­

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Mówiłem Ci że Windows nie wykryje Ci 100% sterowników

Sprawdź ten sposób z angielskiego forum

• Odinstaluj sterowniki karty graficznej
  • zainstaluj sterowniki z systemu Win7 na twoją kartę
  • musisz ręcznie pobrać i wszystko zainstalować

Albo po prostu sprawdź czy masz OpenGL

Mój zestaw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...