Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanie Kowala W Dt

Shieff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Mam takie pytanie, gram na Menghuanlj i ostatnio byłem świadkiem jak gość cofnął wszystkich z powrotem do kowala i można było ulepszać. Czy wie ktoś na jakiej to działa zasadzie ?

I jeszcze jedno, słyszałem o takiej opcji, że można się teleportować na 5 piętro w DT i tam czekać za ekipą idącą na kowala. Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje 2 pytania to proszę o pomoc.

Z góry dziękuję i pozdrawiam !:)

Opublikowano

1: możliwe że po ulepszeniu przywołał konia nie wsiadał na niego klikł na kowala przeniósł i wsiadł i w taki sposób się zbugowało i przeniosło was spowrotem.

2: tak jest to możliwe. Działa to na takiej samej zasadzie jak "winda", czyli że tepasz sie na 3 lub 5 piętro a potem przenosi cię na te piętro, na którym znajduje sie grupa osób w dt. Niestety kordów ci nie podam bo ich nie mam ;X.

kalik.png

Opublikowano

BUG mało znany i nie polecam go używać, a raczej opisywać na innych forach.

Wystarczy że ktoś ma pamiątkę po demonie + i bez +. Daje na kowala podczas przechodzenia na inne piętro. Niestety dalszych info nie podam ew. na PW osoby 230 postów + ponieważ bug zna 5 może 7% graczy na privach.

@Mam to gdzieś... podaje 230+ żeby się po necie nie rozprzestrzenił ten bug, a nie że chamski jestem...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ale to się używa multihacka do tego tepania czy co ? Bo nie czaje za bardzo :D słyszałem coś o kordach 422 222 ale nie wiem jak tego dokładnie użyc ;)

Opublikowano

używasz opcji wallhack lub tp, idziesz do jakieś komnaty i czekasz (nie widzisz mobów i ludzi), jak jakaś grupa się tpnie wyżej, idziesz z nimi

na plu też działa, a na dodatek bylem z kumplem w pt (on normalnie) i nic nie widzialem, a jak podnosił yangi, to ja też dostawałem

Opublikowano

Bardzo ciekawe... Sam bym chciał poznać tą tajemnicę :D Szkoda, że nigdy się nie udzielałem na forum... Tak to bym wiedział :D

Opublikowano

a mi podasz :> ten sposób

na xenex`ie mam 920+

na xenex is back 440+

tutaj mam 160+

razem ok. 1500 postów :D

@EDIT

Plz nie uznajcie tego jako spam; :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...